I Vegas denne uge på WebTrends Engage

WebTrends Engage 2009-konferenceJeg vil ikke være til stede under hele konferencen, men de elskværdige folk kl WebTrends og Voce-kommunikation har inviteret mig til at deltage i et corporate blogging panel på WebTrends Engage 2009-konference denne uge i Las Vegas. WebTrends er en førende udbyder af web analytics og forbrugercentrerede marketingintelligensløsninger.

Jeg er ivrig efter at tilbringe tid sammen med Ny mediestrateg Justin Kistner for at se, hvordan vores organisationer kan hjælpe hinanden. Konferencen har en fyldt dagsorden, herunder top Obama-kampagnedataledere, der vil dele hemmeligheder for præcis målretning mod publikum, nyt medieengagement og datatest.

Konferencen indeholder også sin egen socialt netværk for deltagere og højttalere at forblive i kommunikation med hinanden, noget som jeg ikke tidligere har set med online marketingkonferencer, men bestemt tilføjer værdi til pakken. Selvfølgelig er der også en Engage '09 Twitter-konto!

Hvis du vil være med på arrangementet eller endda i Vegas, skal du sørge for at slå mig op! Jeg glæder mig til at tale ved arrangementet og møde nogle branchekolleger, som jeg kun har haft fornøjelsen af ​​at tale med online.

En kommentar

 1. 1

  Douglas,

  Tak for omtalen om Engage. Vi er glade for, at du kan slutte dig til os. Ud over Obamas dataarkitekter har vi også Ian Ayres taler om kraften i data og forudsigelig modellering i moderne markedsføring. Personligt nød jeg hans bog SuperCrunchers, og jeg glæder mig til at høre ham tale.

  Vi ses der,

  Yasha
  Webtrends
  @kaykas

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.