Web 2.0-informationsoverbelastning

Overvældet af mængden af ​​information, apps og nye løsninger, der kommer til dig? Jeg ved jeg er! Kald mig fjollet, men nogle af de ting, jeg nævner i dag, kan være gamle nyheder for mange, men med så meget information derude, hvem kan virkelig følge med. Medmindre du er Douglas Karr or Kyle Lacy - som forresten, jeg er overbevist om, at de ikke sover!

Jeg er begyndt at bruge nogle nye organisatoriske værktøjer til at holde alle detaljerne i skak. Her er blot nogle få, som jeg finder nyttige:

 1. lækker_logo.jpgLækker: Okay, okay, jeg ved, at mange af jer, der læser dette, måske allerede ved om Delicious. Jeg har også vidst om det, men indtil verden af ​​social deling udviklede sig, havde det aldrig så stor indflydelse. Jeg elsker at jeg kan bogmærke og tagge væk, og uanset hvilken computer jeg er på, hvor jeg er, har jeg altid mine favoritter lige der. For ikke at nævne et hurtigt og let sted at finde alle de links, jeg vil huske. Som et nylig blogindlæg, et webinar-invitation eller endda en artikel.
 2. picnik-logo-spaced.pngpicnic: Igen er marketingfolk kreative mennesker, og vi skal være i stand til at designe i en knivspids. Jeg kan designe, når det er nødvendigt, men når jeg vil have noget hurtigt, simpelt og let ... Jeg vælger picnik! Især til de projekter, du vil krydre lidt uden meget hjernekraft. Deres grænseflade er meget nem at bruge og igen som enhver webbaseret app .... Du kan få adgang til dine billeder hvor som helst.
 3. feedburner.pngFeedburner: Nu er jeg sikker på, at du tænker, hvilken sten har hun været under? Ikke så meget ... husk, jeg er en travl marketingmedarbejder, der jonglerer det hele AZ! Jeg har brug for hurtig, jeg har brug for enkel, og jeg er nødt til at komme tilbage til det, når jeg er i klem. Mens jeg altid har kendt og elsket feedburner for RSS-funktionerne, men jeg har for nylig lært om muligheden for også at integrere en e-mail-form i din blog. Og så målingerne, meget seje at jeg vil have alle disse værktøjer inden for min Google-platform hver dag.
 4. google_apps_logo.jpgGoogle Apps: Jeg ønsker ikke at lyde som en Google-hengiven, for som så mange andre marketingfolk har jeg altid været forvirret af dem, bare ved at prøve at forbedre min søgning. Hos Delivra arbejder vi dog alle sammen fra Google Apps til alt, og selvom jeg er sikker på, at omkostningsbesparelserne er enorme sammenlignet med enhver desktop-software, er jeg imponeret over de forskellige applikationer fra mail, kalender, sider (som vi elsker!), Dokumenter, du hedder det. Nu ved jeg, at det ikke er perfekt, men tilgængeligheden og det faktum, at det ikke går ned en gang om dagen, har mig solgt.
 5. smartsheet-logo-180x56.pngSmartSheet: Dette er sandsynligvis den eneste app, som mange af jer måske ikke kender til. Jeg elsker SmartSheet, da jeg er en konstant listeproducent. Hvordan holder jeg ellers styr på de tusinder af ting, jeg laver hver dag? Under alle omstændigheder hjælper applikationen mig med at administrere flere opgaver, hvor jeg kan rangordne dem efter prioritet, dele med andre, foretage redigeringer overalt, udskrive eller få adgang, hvor jeg måtte være.

Der har du det, fem enkle værktøjer, der forhindrer mig i at bukke under for overbelastning af information. Hvis du er en tidssultet marketingmedarbejder eller blot en gang med at sulte tid, skal du indarbejde nogle af disse værktøjer i din taske med tricks, så vil du være i stand til at styre belastningen med den største lethed. Hvis ikke, overvej dem som nye hyperlinks til det, du allerede kender og elsker.

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Cool kortliste Carissa. Det viser i en nøddeskal de forskellige platforme, som vi alle marketingfolk har brug for for at få vores ting gjort. Jeg tjekker SmartSheet. Ligesom drthomasho foretrækker jeg også Diigo frem for Delicious, fordi du kan lave noter til siderne. Mærker er ikke dårlige, men med Diigo kan jeg bruge både tags og "stickies" på siderne til at fokusere på et afsnit af hele det gemte indhold. Vi ses snart igen! –Paul

 3. 3

  Disse værktøjer er virkelig nyttige. Jeg håber, at alle helt sikkert vil komme igennem dette informative indlæg og bruge disse værdifulde værktøjer til at gøre webstedet effektivt.

 4. 4

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.