Et mesterværk i brugervenlighed og design: Onehub

enhub

Som en blogger på b-listen bliver du ofte målet for forretningsforfattere, softwareudviklere og søgemaskineoportunister, der vil have dig til at promovere deres varer. Jeg elsker dog at være målet for denne opmærksomhed, fordi jeg elsker at læse bøger, og jeg elsker at se applikationer på markedet. Som produktchef erkender jeg, hvor svært det er at tage en kapabel applikation og gøre den til en vidunderlig applikation.

Det er ikke ofte, men af ​​og til får du fat i noget specielt. Software skal være enkel, let at navigere med funktionalitet, der foregriber, hvad brugeren ønsker at gøre næste gang. Onehub er et frisk pust og har nøjagtigt det, som en bruger søger at opbygge et projektsted, som de ville være stolte af at invitere deres kunder til.

Onehub - Del forretningsoplysninger

I dag modtog jeg en note via min kontaktformular fra Laurel Moudy, marketingdirektør for Onehub. E-mailen inviterede mig og 500 af mine læsere (læs videre for din invitationskode) til at prøve Onehub uden omkostninger. Ironisk nok flyttede jeg samtidig min e-mail til samme tid, som jeg modtog invitationen Google Apps så jeg kunne ikke bekræfte min registrering. Jeg måtte vente til i aften.

Ventetiden var det værd.

Så snart du logger ind enhub, grænsefladen er slående, enkel og stærkt Web 2.0. Store, læsbare skrifttyper med minimale kontroller og maksimalt mellemrum skjul den overflod af muligheder, du har til at opbygge et utroligt projektsted.

Din første mulighed er funktionel - hvordan bruger du webstedet?
onehub-type

Dernæst er, hvordan man designer, layout og tilføjer de nødvendige komponenter til din blog. Hele grænsefladen er bygget i en næsten WYSIWYG-editor:
onehub redigering

Så snart du designer og tilføjer dine komponenter, er webstedet klar til brug!
onehub visning

Hvis du gerne vil prøve Onehub, var Laurel dejlig nok til at videregive 500 beta-konti, brug bare invitationskoden marketingteknologi. Hvis du er et bureau, designer eller webudvikler - skal du ikke give dette op. Dette er en fantastisk applikation og meget nem at bruge. Hvis du ikke er nogen af ​​ovenstående - men du har brug for et projektlager og ikke er teknisk kyndig, er dette den perfekte applikation til dig.

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Jeg kigger på OneHub, og ved første øjekast ser det ud som noget, der kan fungere for mig. Ved du, om den har en e-mail-grænseflade?

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.