Web 2.0 til forretningspræsentation

Depositphotos19720149 s

Jeg ville bare dele min præsentation, som jeg gjorde med Skarpe sind. Vi havde nogle gode lokale virksomheder, der søgte at lære, hvordan de kunne implementere blogging og sociale medier i deres bestræbelser på at promovere deres forretning. Ikke meget her i præsentationen - det meste var det mig, der talte sammen med at vende frem og tilbage mellem websteder og præsentationen.

Det er dog et nyt Powerpoint / Keynote-tema, som jeg designede!

4 Kommentarer

 1. 1

  Hej Doug,

  Som så ofte vil jeg kun kommentere formularen, ikke indholdet.

  På det første dias ville jeg tilføje en Web 2.0-effekt, såsom at reflektere ord, og "for erhvervslivet" som en skinnende stjerne.

  De andre dias har alt for meget tekst. KYS. Du vil have dit publikum til at lytte til dig, ikke læse fra diasene en gentagelse af dig. Enkelhed er nøgleordene.

  Ligesom på "Historik" -sliden skal du bare have et almindeligt billede, der repræsenterer Web 1.0, og derefter et nyt dias, der repræsenterer Web 2.0. Du forklarer alle detaljerne ved ord, ikke med dias.

 2. 3

  Slideshare giver dig også mulighed for at tilføje lyd til din præsentation. Det er sejt.

  Forudsat at de fleste bruger itunes til at fange podcasts; Du kan også distribuere som am Enhanced Poldcast.

 3. 4

  En interessant note - det ser ud til, at Slideshare har en slags cachemekanisme. Nogle gange vises min første version, en anden gang gør min anden version det. Jeg tror, ​​jeg bliver nødt til at stoppe 'opdatering' og i stedet begynde at sætte 'versioner'.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.