Jeg tror på Web 3.0!

Depositphotos26121299 s

Dette dias producerer sandsynligvis stønn og stønn, når jeg viser det foran mine kolleger. Jeg skal dog vise det. Der har været meget diskrete bevægelser på nettet tidligere. Vi havde Web 0.0, som grundlæggende var tekst- og opslagstavler. Kan du huske disse dage? Venter på, at billedet indlæses linje for linje med dit 1200 baud-modem! (Ja, jeg ved, jeg er gammel!)

web Historie

Web 1.0 blev virkelig skatten og kontrol æraen. AOL (husk 'indtast nøgleord CHEVY) havde et godt greb om nettet, og flere og flere gateway-sider dukkede op på Internettet. Hvis du ville have nogen til at finde dig, kostede det dig dyrt med en bannerannonce på et regionalt websted.

web3

Web 2.0 er stadig en kontrolæra - men nu er søgemaskinerne nemlig google, ejer webtrafikken. Vi er stadig i Web 2.0 i dag - hvis dit websted findes, skal du hellere få det i et søgeresultat. Det sociale web begynder nu dog at dukke op. Folk samles og deling af bogmærker ved applikationer til mikroblogging og social bookmarking.

Web 2.0 så også nedgangen i peer-to-peer-fildeling. Napster blev væltet, og hackerne, crackerne og tyvene måtte under jorden. Anonyme proxyservere og torrents gennem The Pirate Bay er sprunget i front, da 'gratis' forbliver prisen på Internettet.

Web 3.0 = Faldende søgedominans

Web 3.0 er næste, og jeg tror, ​​det kunne være det vilde vest igen! Søgemaskiner pas på, når folk organiserer sig, deler deres indhold gennem syndikering (semantisk web), mikronetværk og hybridapplikationer, der kører på og offline og inkorporerer mobilbrug.

Web 3.0 = Piratkopiering

Min stemme er, at piratkopiering vil kæmpe stort, når ægte peer-to-peer-behandling bliver almindelig gennem IP-adresser, der bliver mere statiske på tværs af hjemmenetværk med høj båndbredde. I Napsters dage betød peer-to-peer virkelig peer-to-Napster-to-peer. Napster var porten til al kommunikation. Min indsats er på mikronetværk, hvor du kan linke dine applikationer med pålidelige venner og sende filer uden at nogen server (uden for din internetudbyder) ved det. Filerne selv kan ikke genkendes gennem nogle seje krypteringsmetoder.

Med andre ord flytter den fælles deling af cd'er og musikdrev mellem studerende i dag til applikationer, der tillader deling uden nogen imellem. Presset fra musik- og filmindustrien på regeringen vil være KÆMPE at være i stand til at spionere på vores hjemmenetværk for at forsøge at spore og straffe denne nye bølge af pirater. Held og lykke!

Web 3.0 = Direkte annoncering

Sammen med tilbagegangen i søgemaskins dominans vil fremkomsten af ​​'selvstyret' reklame også vokse. Google vil ikke længere skimme transaktionen mellem annoncører og udgivere, nye teknologier gør det muligt for annoncører at administrere deres egne annoncer på tværs af de udgivere, de ønsker - og udgiverne betales direkte.

5 Kommentarer

 1. 1
  • 2

   Software som en tjeneste dræber definitivt piratkopieringsfejlen ... Jeg formoder, at næste er applikationer, der hacker ind i SaaS-apps. Da jeg diskuterede piratkopiering - skulle jeg have sagt, at jeg mente begrænset til medier som musik, video osv.

   Stor indsigt, tak!

 2. 3

  Hej der Doug,

  Jeg elsker dine synspunkter og indsigter i min postkasse hver dag. Mange tak!

  For nylig har jeg hørt noget racket om, hvad Web 3.0 vil være. Så dit indlæg er rettidigt. iTunes viser, at folk vil være glade for at købe indhold lige og snævert, hvis oplevelsen 'betalt for' er bedre end piratoplevelsen '. (iTunes er nu den største musikforhandler i USA)

  Jeg formoder, at piratindhold er et 'menneskeligt forhold' fænomenniveau, men jeg vil gerne vide, hvad du tror, ​​virksomheder som Apple vil gøre med Web 3.0, det antager, at det forudsætter, at de begynder at gøre noget 2.0!

  Jeg har skrevet en Foodie-blog om den by, jeg er i øjeblikket i, Kyoto. Jeg startede for omkring 8 måneder siden. Jeg har henvist til dit websted og fremskridt et antal gange i løbet af den periode. Nu er jeg på det punkt, hvor jeg vil gøre det til prime time. Vi laver en lille salgsfremmende undersøgelse nu og uddeler priser for gode ideer. Kom forbi, hvis du vil, og tjek maden! Vi har simret hakket fiskehoved, gift bøfefisk seared og gennemsyret af varm skyld osv.

  Tjek det lige her: KyotoFoodie 'Win Junk' Survey.

  Web 3.0 vil være det 'vilde vesten igen'? Ummm! Jeg kan ikke vente !! KOM MED DET!!!

 3. 5

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.