Ser på min computer

Depositphotos2563660 s

For omkring 6 år siden købte jeg et ATI-tv-kort til min computer. Jeg arbejdede med sideprojekter om natten, så jeg ville begrave mig selv på mit kontor og indhente fjernsyn, mens jeg arbejdede. Dette var før dagen med to skærme, men det gjorde et godt stykke arbejde, og jeg kunne se det på en lille skærm i hjørnet af mit skrivebord.

Tiderne har ikke ændret sig meget for at fortælle dig sandheden ... Jeg har ventet i et stykke tid på et gennembrud, og det ser ud til at røre nu. Først lastede jeg op Democracy Television. Det fungerede meget som en Feed Reader og introducerede mig til Geekbrief TV… At se nørdeteknologiprodukter er så meget lettere med Cali Lewis, der taler om det! Problemet, som jeg fortsatte med at løbe ind i med demokrati, var at det ikke ville spore, hvad der blev set og ikke set godt. Som et resultat kunne jeg aldrig finde ud af, hvilke episoder jeg var på. Farvel demokrati.

Demokrati-tv

For et par dage siden fik jeg en invitation til Joost. Wow! Jeg lastede det op og blev med det samme imponeret. Anvendeligheden af ​​applikationen skifter mellem fuld skærm, vindue og lille skærmtilstand - utrolig praktisk og gennemtænkt. Jeg elsker også, hvor mange af menupunkterne der vises og forsvinder med naturlig musinteraktion. Menuerne gør også stor brug af opacitet, så du kan fortsætte med at se og lytte til showet i baggrunden uden afbrydelse. Dette bliver bestemt et hit.

National Geographic på Joost

Efter at have hjulpet nogle venner med et websted, de byggede for en klient, overraskede de mig med et AppleTV. Jeg blev chokeret over generøsiteten ... og i nørdens himmel. Jeg fortalte dem, at det var alt for meget ... og jeg ville aldrig give det tilbage. 🙂 AppleTV ser ikke rigtig fjernsyn på din computer ... det er mere som at se computer fra din computer på en computer til dit fjernsyn. Hvad? Forestil dig Ipod til tv, og det svarer til AppleTV. Interfacet er ligesom at bruge iTunes eller en iPod, og du kan synkronisere med din pc.

AppleTV

Hvad jeg gerne vil lære er, hvordan jeg simpelthen kan dumpe mit mediebibliotek fra mit netværksdrev til AppleTV uden at skulle synkronisere. Jeg har et stort musikbibliotek derude og alle vores fotos. Jeg ønsker ikke at skulle have dem i et lokalt iTunes-bibliotek ... Jeg vil bare overføre dem. Den anden ting, jeg bemærkede, var at du kun kan oprette forbindelse til en enkelt iTunes-pakke ad gangen. Jeg kan ikke vente, indtil dette er hacket ... Jeg vil gerne bruge min AppleTV som et delt musikbibliotek til hele husstanden (2 Mac'er, 2 pc'er). Jeg bemærkede det nogen hackede allerede AppleTV for at køre OSX... hmmm. Jeg holder øje med Apple TV-hacks.

Eller måske vil Joost på en eller anden måde tilslutte sig AppleTV? Hvem ved ... støvet vil lægge sig i et par år på denne eksplosion - men jeg kan ikke vente med at se, hvor det fører os.

At komme ned ad røret er også flere tilføjelsesmuligheder for browsere. Hat tip til Scoble, ABC lancerede netop deres nye tv-browser og ... WOW. Definitionen er utrolig, og grænsefladen er ret flot. Nu hvis de bare kunne få nogle shows værd at se!

ABC-tv

4 Kommentarer

  1. 1
    • 2

      De har en invitationsformular, men desværre har jeg kun 0 invitationer! Jeg ved, at andre mennesker har været i stand til at invitere 5 personer ... dog ikke mig. Hvis dette nummer ændres, tilføjer jeg dig!

  2. 3
  3. 4

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.