Ser på min computer

Depositphotos2563660 s

For omkring 6 år siden købte jeg et ATI-tv-kort til min computer. Jeg arbejdede med sideprojekter om natten, så jeg ville begrave mig selv på mit kontor og indhente fjernsyn, mens jeg arbejdede. Dette var før dagen med to skærme, men det gjorde et godt stykke arbejde, og jeg kunne se det på en lille skærm i hjørnet af mit skrivebord.

Times haven’t changed much to tell you the truth… I’ve been waiting for quite a while for a breakthrough and it seems to be now stirring. First, I loaded up Demokrati fjernsyn. Det fungerede meget som en Feed Reader og introducerede mig til Geekbrief TV… watching geek technology stuff is so much easier with Cali Lewis talking about it! The problem I kept running into with Democracy was that it wouldn’t track what was watched and unwatched well. As a result, I could never figure out which episodes I was on. Good bye Democracy.

Demokrati-tv

For et par dage siden fik jeg en invitation til Joost. Wow! Jeg lastede det op og blev med det samme imponeret. Anvendeligheden af ​​applikationen skifter mellem fuld skærm, vindue og lille skærmtilstand - utrolig praktisk og gennemtænkt. Jeg elsker også, hvor mange af menupunkterne der vises og forsvinder med naturlig musinteraktion. Menuerne gør også stor brug af opacitet, så du kan fortsætte med at se og lytte til showet i baggrunden uden afbrydelse. Dette bliver bestemt et hit.

National Geographic på Joost

Efter at have hjulpet nogle venner med et websted, de byggede for en klient, overraskede de mig med et AppleTV. I was shocked at the generosity… and in geek heaven. I told them that it was way too much… and I would never give it back. 🙂 The AppleTV isn’t really watching television on your computer… it’s more like watching computer from your computer on a computer for your television. Huh? Imagine Ipod for Television and that equals AppleTV. The interface is just like using iTunes or an iPod and you can synchronize with your PC.

AppleTV

What I’d like to learn is how I can simply dump my media library from my network drive onto the AppleTV without having to do any syncing. I have a large music library on there and all our photos. I don’t want to have to have them in a local iTunes library… I just want to port them over. The other thing I noticed was that you can only connect with a single iTunes package at a time. I can’t wait until this is hacked… I’d like to use my AppleTV as a shared music library for the entire household (2 Macs, 2 PCs). I did notice that nogen hackede allerede AppleTV for at køre OSX… hmmm. I’m keeping my eye on Apple TV-hacks.

Or perhaps Joost will somehow hookup with AppleTV? Who knows… the dust will be settling for a few years on this explosion – but I can’t wait to see where it takes us.

At komme ned ad røret er også flere tilføjelsesmuligheder for browsere. Hat tip til Scoble, ABC lancerede netop deres nye tv-browser og ... WOW. Definitionen er utrolig, og grænsefladen er ret flot. Nu hvis de bare kunne få nogle shows værd at se!

ABC-tv

4 Kommentarer

  1. 1
    • 2

      De har en invitationsformular, men desværre har jeg kun 0 invitationer! Jeg ved, at andre mennesker har været i stand til at invitere 5 personer ... dog ikke mig. Hvis dette nummer ændres, tilføjer jeg dig!

  2. 3
  3. 4

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.