De mest eftersøgte bærbare teknologier

Depositphotos42348941 s

For et par uger siden havde min mor en bange med sit hjerte, der krævede, at hun skulle bære en Hjertestarter fuld tid. Systemet overvågede og uploadede hendes hjertedata gennem sensorer i vesten, advarede automatisk, hvis der var en sensorposition slået fra, og - i tilfælde af et hjerteanfald - ville advare tilskuere om at træde tilbage, og det ville defibrillere patienten. Temmelig skræmmende ting - men også meget seje. Det gjorde det muligt for hende at komme på et vigtigt besøg og have en vis ro i sindet, at hun blev overvåget. Det er bærbar teknologi, der virkelig ændrer verden! (BTW: Min mor behøver ikke længere bruge det. Da hun kom tilbage, foretog hun en katedralisering, og der blev ikke fundet nogen problemer. Gudskelov!)

Bærbar, et websted, der diskuterer fashionabel bærbar teknologi, har spurgt teknikere, hvilken slags bærbar teknologi de ønsker - og de producerede infografikken nedenfor med svarene. Dette er ikke livreddende ting som en Lifevest, men det er teknologi, der kan forbedre livsstilen for os alle.

Ironisk nok har jeg faktisk det Google Glass og en Stenur... nr. 1 og nr. 2 på listen. Dette er bare mine to cent, men jeg er holdt op med at bære begge ... de forbedrede simpelthen ikke min effektivitet eller ændrede mit liv på en eller anden måde. Pebble-uret havde nogle seje funktioner ... som at vise mig, hvem der ringede på min telefon, hvis jeg var i et møde og havde min telefon slået ned ... men det blev til en distraktion mere end et hjælpemiddel. Google Glass gjorde bare ikke noget for mig - jeg synes Glasshole er et sjovt, men noget passende navn for de fleste mennesker, jeg ser iført dem. Minder mig om Bluetooth-dille, hvor en flok idioter i et stykke tid ville gå rundt med dem i deres øre og synes at tale med sig selv på de mest uhøflige steder.

Jeg ser frem til, hvad Apple kan gøre for at revolutionere denne industri. Hvis jeg kunne få adgang til de fleste af mine apps fra en nethindeskærm på mit håndled, der var behagelig at læse (i stedet for rullestenens skærm, der ligner en 20 år gammel Nintendo -skærm), ville jeg måske faktisk bære enheden, hvis den ser godt ud og fungerer godt. Jeg tror, ​​vi har en lang vej at gå! Hvad synes du?

mest efterspurgte bærbare teknologi afsløret-fra-industri-ekspert-runde-op

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.