Er Visual Studio Code den bedste OSX-kodeditor på markedet?

Microsoft Visual Studio Code

Hver uge tilbringer jeg tid med en god ven af ​​mig, Adam Small. Adam er en stor udvikler ... han har udviklet en hel ejendomsmarkedsføringsplatform der har utrolige funktioner - endda bare tilføje direkte til mail-muligheder for hans agenter til at sende postkort uden engang at skulle designe dem!

Som mig har Adam udviklet sig på tværs af spektret af programmeringssprog og platforme. Selvfølgelig gør han det professionelt og hver dag, mens jeg sidder fast med at udvikle mig nogle få uger. Jeg nyder ikke så meget som jeg plejede ... men jeg har det stadig sjovt.

Jeg klagede over for Adam, at jeg havde gennemgået en hel del kodeditorer i år og bare ikke nød nogen af ​​dem. Jeg kan godt lide kodeditorer, der er visuelt pæne - så mørk tilstand er vigtig, der har automatisk formatering til kode og automatisk indrykker koden, der hjælper med at identificere syntaksfejl og måske endda har intelligensen til at autofuldføre, mens du skriver. Spurgte han…

Har du prøvet Microsoft Visual Studio Code?

Hvad? Jeg har ikke programmeret i en Microsoft-editor siden jeg kompilerede og kæmpede for at køre C # for et årti siden.

Men jeg redigerer PHP, CSS, JavaScript og arbejder med MySQL det meste af tiden i et LAMP-miljø, sagde jeg.

Ja ... du kan tilføje disse udvidelser i det ... det er ret rart.

Så i går aftes downloadede jeg Visual Studio Code... og blev absolut sprængt væk. Det flammer hurtigt og helt fantastisk.

Visual Studio-kode - redigering af CSS

Visual Studio Code er freeware og fungerer på Windows, Linux og macOS. Den leveres med indbygget understøttelse af JavaScript, TypeScript og Node.js og har et rigt økosystem af udvidelser til andre sprog (såsom C ++, C #, Java, Python, PHP, Go) og driftstider (såsom .NET og Unity ). 

Funktionerne inkluderer understøttelse af fejlretning, syntaksfremhævning, intelligent kodefærdiggørelse, uddrag, kodeomdannelse og indlejret Git. Du kan ændre temaet, tastaturgenveje og masser af præferencer for at gøre det til dit eget.

Visual Studio-kodeudvidelser

Bedst af alt kan du installere udvidelser, der tilføjer yderligere funktionalitet. Jeg var i stand til let at tilføje PHP, MySQL, JavaScriptog CSS biblioteker og var i gang.

VS-kodeudvidelser giver dig mulighed for at tilføje sprog, debuggere og værktøjer til din installation for at understøtte din udviklingsworkflow. VS Codes udvidelsesmodel lader udvidelsesforfattere tilslutte direkte til VS Code UI og bidrage med funktionalitet gennem de samme API'er, der bruges af VS Code.

udvidelser populære

Få vist udvidelsesvisningen ved at klikke på ikonet Udvidelser i Aktivitetslinje på siden af ​​VS-koden eller Visning: Udvidelser kommando, og du kan installere udvidelser direkte fra Visual Studio Code uden endda at genstarte appen!

Hvis du fortalte mig for et par år siden, at jeg ville programmere igen i en Microsoft Code-editor, ville jeg sandsynligvis have lo ... men her er jeg!

Download Visual Studio Code

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.