VideoAsk: Byg engagerende, interaktive, personlige, asynkrone videotragte

VideoAsk asynkrone videotragte

I sidste uge udfyldte jeg en influencer-undersøgelse for et produkt, som jeg syntes var værd at promovere, og undersøgelsen, der blev anmodet om, blev lavet via video. Det var ekstremt engagerende... I venstre side af min skærm blev jeg stillet spørgsmål af en virksomhedsrepræsentant... i højre side klikkede jeg og svarede med mit svar.

Mine svar var timet, og jeg havde mulighed for at genoptage svar, hvis jeg ikke var tryg ved dem. I stedet for at udfylde en kedelig formular, var jeg i stand til at give et livligt svar, og hele processen tog kun et par minutter. Det var så fedt, at jeg måtte finde ud af, hvem det var... firmaet hedder VideoAsk og er et produkt fra de innovative folk hos Typeform.

VideoAsk-videotragte

Med VideoAsk, kan du stå ansigt til ansigt med dine kundeemner, kunder eller publikum igennem asynkron video.

Platformen er fuldt integreret med Typeform og har alle de innovative brugeroplevelseselementer, du kan forvente. For at komme i gang skal du blot:

  1. Tilføj din video – optag fra dit webcam, en uploadet video, en skærmdeling eller dit onlinebibliotek.
  2. Vælg en svartype – Simple undersøgelsesuplaods, kalenderbooking, betalinger (integreret med Stripe), filuploads, flere valgmuligheder, vurderinger, tekst-, video- eller lydsvar er alle tilgængelige.
  3. Del din VideoAsk – Når du er besøgt, kan du dele dit link hvor som helst, integrere det i en e-mail, tilføje det til dit websted som en widget eller integrere det i en iframe.

Som med ethvert svarværktøj kan du inkludere betinget indhold og endda omdirigere folk til en anden URL under dit tragtflow.

Hvis du tror det VideoAsk vil kræve, at du går gennem videoer for at gennemgå dine svar, tænk om igen. Alle dine samtaler konverteres ved hjælp af tale-til-tekst-transskription med deres AI-drevne platform. Scripts er tilgængelige på engelsk, tysk, hollandsk, fransk, portugisisk, spansk, catalansk, italiensk, svensk, russisk og tyrkisk.

Du kan også integrere dine svar via Zapier i eksterne platforme. Du kan også spore dine svar, konverteringer, integrere dit Google Analytics ID eller Facebook Pixel. Platformen inkluderer filtre til svar, giver frafaldsrater, landinger, visninger og fuldførelser.

Du kan endda bruge VideoAsk som en chatbot på dit websted for at fange feedback!

Tilmeld dig VideoAsk i dag!

Offentliggørelse: Jeg er tilknyttet VideoAsk og Typeform og jeg bruger mine links i denne artikel.