Video: Forståelse af Twitter

Jeg skrev om Twitter et stykke tid tilbage, men denne video sætter den i godt perspektiv. Følg mig kl http://www.twitter.com/douglaskarr.

4 Kommentarer

 1. 1

  Videoen er ikke længere tilgængelig. 🙁

  Alligevel om emnet mikroblogging: Jeg har prøvet et par tjenester som Twitter og tumblr, jeg fandt ikke meget tiltalende om dem. Måske er det bare mig, jeg har svært nok tid på at komme med ting til min fulde blog, meget mindre at offentliggøre noget hver time eller deromkring gennem en mikroblog.

  • 2

   Hej Dan!

   Det ser ud til at være tilbage nu, ikke sikker på, hvad der skete.

   Mikroblogging er en hård koncert, især for fyre som mig, der arbejder for at leve. 🙂 Jeg har ikke tid til at skrive tingene ned hele dagen. Jeg tænker på det som mere et 'nyhedskort'. Jeg ser en masse god info, når jeg kigger over det twhirl hele dagen.

   Jeg har ikke tid til at føre samtaler der - men der går meget godt materiale. OG det hjælper mig med at tænke på ideer til kommende indlæg.

   Tak for at stoppe forbi!
   Doug

 2. 3

  Jeg fandt din blog gennem en kommentar, du efterlod dig til Buzz Marketing. Jeg elsker Common Craft Show-videoer - de nedbryder ny teknologi er en måde, der er så let at forstå, og det hjælper mig med at forklare det til venner og medarbejdere. Tak for at skrive denne om twitter - jeg twitter, men nu forstår jeg HVORFOR jeg twitter!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.