Video: Sådan offentliggør du din blog på Twitter

twitterfeed

Jeg afsluttede denne video i går aftes for at give vores kunder instruktion i, hvordan man offentliggør deres blog på Twitter via twitterfeed og et RSS feed. Det gælder for enhver applikation med et RSS -feed, så jeg tænkte, at jeg også ville dele det her!

3 Kommentarer

 1. 1
  • 2

   Hej dan

   Jeg er ikke helt sikker på, hvad dit pointe er, selvfølgelig er Twitter ikke RSS. At offentliggøre fra RSS til Twitter er dog et meget effektivt middel til at offentliggøre din blog (eller andet medium, der bruger et feed).

   Doug

 2. 3

  Mit problem med det er, at det ikke gør noget nyttigt for mig. Hvis jeg vil vide, hvornår du sender noget til din blog, abonnerer jeg på RSS-feedet. Selvom det til en vis grad svarer på spørgsmålet “Hvad laver jeg?”, Kan svaret på “netop sendt X til min blog” bedre besvares på andre måder.

  Det går ikke tabt på mig på den måde, for få mennesker bruger RSS, og at du derefter når ud til de mennesker, der bruger Twitter, men ikke RSS ved hjælp af twitterfeed. Men Twitter er heller ikke en feedaggregator. Hvis nogen vil gøre dette, vil jeg meget hellere se, at de har to Twitter-konti - en, der kun er genereret af mennesker, og en, der aggregerer ved også at vise deres automatisk genererede RSS-feed-tweets. Det er dog meget arbejde på kildeenden.

  Det er klart, da dette irriterer mig mere end de fleste mennesker, kunne jeg også adressere dette i min ende og bruge en Twitter-klient, der filtrerer twitterfeed-tweets og måske et GreaseMonkey-script til at gøre det samme på Twitter.com-grænsefladen.

  I en mere generel forstand er problemet dog, at brug af twitterfeed til automatisk at tweet postens titel og URL ikke er indhold, det er metadata. Det ville være fint, hvis folk tweetede en Twitter-længde passende resumé af blogindlægget (ikke en teaser eller bare emnet) og derefter linkede til det fulde indlæg. Det ville faktisk tilføje værdi, og noget, jeg ikke ville få ved at se postens titel i en RSS-læser.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.