Ditch din videoredigerer til en af ​​disse med lydsynkronisering

Videoredigering

I sidste uge arbejdede jeg på at remixe en kundebedømmelse til en klient. Den videograf, de arbejdede med, var fantastisk og leverede al den rå video og lyd til dem, hvis de ville samle videoer i fremtiden. De delte de rå MXF-filer med mig, så jeg kunne downloade dem, og jeg indså med det samme, at jeg var over mit hoved.

Min tanke var, at jeg bare ville pope de rå videoer i iMovie, samle samtalen, kaste en intro, outro og lydspor på dem og være færdig. Den professionelle videograf fangede imidlertid flere vinkler fra forskellige kameraer ... og kun én visning havde førsteklasses lyd. Dette er normalt, hvis du er en proff, men var langt over mit hoved.

Med iMovie eller Windows Movie Maker har jeg kun en videotidslinje. Så jeg ville have været nødt til at redigere hver kameravinkel perfekt og derefter prøve at matche videoen til lydsporet - en umulig opgave. Og uden de ekstra kameravinkler ville videoen ikke være så effektfuld. Tid til at ringe til en professionel!

My fotograf har et studie nær mit hjemmekontor, så jeg kørte ned og chattede med ham for at se, hvad der kunne gøres. Han lærte mig hurtigt om begrænsningerne ved videoredigeringssoftware og viste mig, hvordan han let kunne tilføje flere videospor eller et separat lydspor til sin editor og synkronisere dem med et klik på knappen.

Adobe Premiere Pro lydsynkronisering

AJ delte nogle af AJs foretrukne videoredigeringspakker, der tilbyder klipsynkronisering:

  • Adobe Premiere Pro - det er et skærmbillede ovenfor af AJs foretrukne videoredigeringssoftware. Premiere Pro er den førende videoredigeringssoftware til film, T og internettet.
  • Komponist først - AVID er den førende industristandard til redigering af spillefilm, shows og reklamer. Det faktum, at de lavede en gratis version, er ENORM! (AJ er også AVID-certificeret)
  • Hitfilm Express - Hitfilm express er indys indy-editor. Det er også gratis, og det er ikke kun en redaktør (som premier), men også en komponist (After Effects) AJ anbefaler normalt denne som et gratis alternativ.
  • FilmoraPro Video Editor - Jeg har brugt Wondershares konverteringsprogram, og det har fungeret upåklageligt. Jeg er ikke i tvivl om, at deres billige videoredigeringspakke er lige så god - og den tilbyder også lydsynkronisering.

Lydsynkronisering kan tage ethvert spor med lyd og matche lydbølgerne perfekt, selvom lydkvaliteten ikke matcher. I dette tilfælde havde jeg et videospor med perfekt lyd, og et med alt hvad kameraet tog op. Softwaren identificerede begge og matchede videosporene perfekt. Så AJ var i stand til at vende kameravinkler, samtidig med at det gode lydspor blev opretholdt.

Inden for få minutter havde AJ den video klar, som jeg havde forsøgt at arbejde timer på. Dette fik mig til at genoverveje at bruge iMovie til min videoredigering. Med min Adobe Creative Cloud licens, kan jeg downloade og lære Premiere Pro ... så jeg synes, det er på tide, at jeg opgraderer!

Så uanset om det er flere videoklip med et, der har den perfekte lyd, eller det er flere videoklip og og et ekstra lydklip fra din optager ... disse pakker vil perfekt synkronisere både lyd og videoklip, så du ikke behøver!

Og med flere videotidslinjer kan du justere og vælge de visninger, du vil gøre videoen mere professionel og effektiv.

Bemærk: Jeg bruger mit tilknyttede link til Adobe Creative Cloud.Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.