Lyserød: Når forretningen er bar

Victoria Secret PinkDa min 15-årige datter kom hjem med en Victoria Secret-taske i hånden, fik jeg næsten et slagtilfælde. Jeg glæder mig over alle kommentarerne i dette indlæg om, hvor frygtelig en far jeg må være, og at jeg bedre bør overvåge min datters købsvaner.

Ærligt talt troede jeg ikke, at der var nogen grund for hende til at handle på Victoria Secret i mange, mange år. Ved du ... efter at jeg var død.

Alle mine døtres venner er iført de samme stilfulde tøj lige nu ... mærket Lyserød på tværs af deres bagdele. Jeg regnede med, at det var et nyt mærke, søde navn for at tiltrække unge damer. Viser sig, at jeg havde ret, men jeg anede ikke, at Victoria Secret stod bag det. Victoria Secret går ud med deres Lyserød line - med en lyserød webside, Collegiate line of Pink, et socialt netværk kaldet Pink Nation - som du kan godkende med Facebook selvfølgelig musik, downloads og endda en t-shirtdesigner.

Jeg forstår måske, at Victoria Secret ønsker at udvide sine samlinger og nå ud til forskellige demografiske grupper, men at nå ned til de unge teenagere rammer lidt for tæt på hjemmet. Som god ven Adam Small (Indianapolis mobilmarkedsføring) sagde så perfekt,

Pink ser ud til at være indgangsmedicin for Victoria Secret for at få unge kvinder tilsluttet deres brand i meget tidligere aldre.

Meget til min forfærdelse har Victoria Secret naturligvis identificeret unge teenagere som en ny markedsmulighed. Tøjet er billigere end rivalerne Abercrombie & Fitch og Hollister ... og det ser ud til teenagere trimmer udgifter ligesom alle andre.

Personligt ønsker jeg, at produktlinjen var alt for dyr for min 15-årige.

2 Kommentarer

  1. 1

    Douglas,
    Jeg er ked af, at jeg ikke kan sige, hvad du gerne vil høre, jeg blev gift en uge efter jeg blev 17 år. Jeg ved, hvordan det føles at være kvinde / barn. Dette er en meget hård tid for piger, pludselig ser hele verden på dem, og de er KVINDER, ikke piger. Mit eneste råd er at sikre, at hun ved, hvor meget du elsker hende og er der for hende - uanset hvad - og give masser af muligheder for hende til at påtage sig udfordrende opgaver og ansvar, så hun kan arbejde på at vokse op. Sørg for, at hun ved, at det er korrekt at blive behandlet godt og respektfuldt af drengene, og vær der for at fange hende, når hun falder. (Lyder dette som et lykønskningskort? Undskyld) Så vidt som PINK, bemærkede jeg, at nogle af de unge kvinder på arbejdspladsen lige begyndte at sende forretnings-e-mails i lyserød type, mærkeligt relateret? Og nu jeg er ældre, er jeg enig, og jeg ville ønske, at markedsføring af seksualisering af unge kvinder ikke var så populær - eller accepteret.

  2. 2

    Doug,

    Du hjælper med at afklare en ting for mig, og det er derfor, så mange piger har ordet ROSE på deres bagdele. Nu ved jeg! Tak for mig, at jeg uddannede mig og gav mig noget foder, hvis min 8-årige datter nogensinde beder om noget PINK-beklædning. Det sker ikke (for nu er det).

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.