Et socialt netværk for amerikanske flådeveteraner!

Navy dyrlægerFor et par år siden købte jeg domænet NavyVets.com. Jeg havde ikke tid til faktisk at arbejde på at opbygge et websted, så jeg satte domænet på Sedo.com for at se om der var nogen interesse i det og for at få en lille smule annonce dollars. Lidt betyder stort set intet ... for de tusinder af hits hver måned, fik jeg sandsynligvis kun en krone her og der.

Med stigende sociale netværk begyndte jeg at teste forskellige sociale netværkspakker, som jeg muligvis installerede på webstedet. Jeg lastede op Elgg men det var ikke den nemmeste pakke at tilpasse og komme i gang med.

Omkring det tidspunkt begyndte jeg at arbejde på et logo til webstedet. Jeg tog stort set USN-emblemet og adskillede alle lagene ved hjælp af Illustrator og tilføjede en dimension.

For et par dage siden begyndte jeg at kigge på Ning. Første gang jeg så Ning for et par år siden, var den første Mashup Camp. Det var meget spændende ... software, der tillod dig at skrive brugerdefineret kode oven på deres platform ... ikke rigtig et plugin, men meget mere robust.

Ning har bygget et fantastisk socialt netværk, der er let at åbne lige ud af kassen! Faktisk tog det mig meget længere tid at opbygge logoet, end det tog at få det sociale netværk i gang!

Jeg valgte nogle af de førende ala carte-muligheder - privat domæne, min egen reklame og fjernelse af al Ning Bling. Jeg synes, det ser godt ud! Nu skal jeg bare finde nogle flere dyrlæger, der er interesserede! Jeg synes det er en temmelig cool historie - a Navy veteran socialt netværk… Ejes og drives af en Navy Veteran!

9 Kommentarer

 1. 1

  Doug, god information, jeg kender et par mennesker, der laver nogle små sociale netværk og vil dele dit indlæg med dem!

  • 2

   Jeg blev virkelig overrasket over, hvor let det var at bruge, JD! Jeg tror, ​​at layoutet kunne bruge lidt ekstra hjælp, men det kommer derhen!

   Webstedet fik sin første registrering i aften! Woohoo!

 2. 3

  Glad for at se, at du har startet noget med domænet (sådan et godt domæne!). Jeg har brugt Ning med IndyLance i kort tid, og det har hidtil været ret godt. Jeg har ikke rodet for meget med nogen avancerede funktioner, men det er sjældent at kunne se på nogle af din kode på en hostet, gratis service.

  Jeg har ikke haft tid til at se på Ning API eller mulighederne med Googles Open Social. Ah, min uendelige opgaveliste.

 3. 5

  God elskværdig mand, sover du nogensinde ?!

  Endnu et pænt, værdifuldt projekt fra Doug-meister. Held og lykke med det!

  • 6

   Jeg blev faktisk styrtet ned det meste af dagen i dag - jeg har ondt i halsen. Det er det første tegn på, at jeg arbejder for mange timer. Jeg får en god nats søvn i aften og er tilbage på det om morgenen!

 4. 7

  Dette er virkelig sejt. Jeg har mere end et par ideer til sociale netværkssider og har hørt om Ning, men jeg har endnu ikke testet det. Det må jeg muligvis. Jeg håber, dette begynder at tage fart for dig.

  Den store stumme marketingmedarbejder

 5. 8

  Wow! Meget skarpt sted! Jeg havde hørt om Ning, men havde ingen idé om, hvor kraftig den var. Jeg vil bestemt undersøge dette. Tak!

 6. 9

  Undskyld, du hører, at du havde problemer med Elgg, jeg ville være interesseret i at vide, hvor præcis du fandt det svært at konfigurere. Ting ændrer sig hurtigt med Elgg, f.eks. Vil den næste udgivelse, der forventes i december, omfatte et forbedret installationsprogram. Plus, Elgg-udviklerfællesskabet er levende med mange mennesker, der er villige til at hjælpe. Så hvis du nogensinde finder behovet for at tilbyde dine medlemmer et højere niveau af fortrolighedskontrol eller begynder at være urolig over et firma, der administrerer alle dine data, byder vi dig velkommen til at komme forbi igen på Elgg.org 😉

  Held og lykke med dette projekt!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.