Verizon klarede sig godt i dag! AT&T ikke så godt ...

Depositphotos27693405 s

Nogle gange bruger jeg min blog som en bølle prædikestol, når det kommer til forbrugerspørgsmål. Det er ikke så meget at genere virksomheden som at lufte min frustration. I et tidligere indlæg, jeg smækkede AT&T og detaljerede deres inhabil evne til at færdiggøre en enkelt vare på en arbejdsordning. I dag fremsatte de deres tilbud - tilbagefør alle gebyrer, de ved et uheld tilføjede, og bankede $ 500 fra vores virksomheds telefonregning. Jeg var ikke tilfreds med opløsningen - vi mistede tusindvis af dollars i produktivitet og omdømme på grund af aftalen. De fremsatte dog et tilbud, og vi var nødt til at komme videre.

Verizon; på den anden side overgik alle mine forventninger. Jeg har lige modtaget en $ 400 + telefonregning. Av! Efter at have brugt 30 minutter online og forsøgt at finde ud af, hvad pokker min peak, off-peak, shared osv. Minutter var, og hvordan hver enkelt af de 3 telefonnumre var ansvarlig for hvad ... jeg gav op. Jeg sendte en e-mail til Verizon og bad om en forklaring.

Problemet skyldtes bestemt, at jeg var i den forkerte plan, efter at jeg tilføjede en telefon til min datter. Den person, der skrev mig tilbage, Renae, skrev en detaljeret forklaring på alle anklagerne. Efter at have bemærket, at jeg gjorde juster min plan for en uge siden, tilføjede hun en kredit på $ 100 til min konto. Tak Verizon!

Jeg må også tilføje, at jeg hader, at VZ Navigator ikke er tilgængelig uden for min egen Verizon-konto, men den faktiske bilnavigation er fantastisk! Der er ingen grund til at købe en GPS enhed med denne software og med din mobiltelefon. Jeg har Razr og er i stand til at lægge telefonen ned på passagersædet og høre instruktionerne perfekt.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.