Er dit websted nede? Database?

51957675 m

Ved du? Hvad med din database? Løser dit domæne? Er dit websted og sider oppe, men serverer bare databasefejl?

Vi havde faktisk en forekomst for et par uger siden, hvor vores websted var fuldt operationelt, men vi løb ind i problemer med antallet af databaseforbindelser. Desværre fandt vi ud af, at en ulykkelig klient underrettede os. Han forstod ikke, hvorfor han skulle gøre det opmærksom på det - han havde ret!

Mine forgængere havde gjort det rigtige og tilmeldt sig en overvågningstjeneste. Det var en ret dyr service på $ 49.95 pr. Måned. Da jeg loggede ind, gik jeg straks tabt ved at prøve at finde vej, men til sidst fandt jeg ud af, at vi kun løste vores startside. Vi testede ikke for et SSL-certifikat, vi testede ikke vores underdomæner, vi kontrollerede ikke, om databasen svarede eller ej.

Jeg begyndte hurtigt at tilføje endnu en check og flyttede tiden fra 5 minutters intervaller til 1 minuts intervaller. Da jeg klikkede for at indsende det nye 'ur', blev jeg chokeret over at se, at jeg ville blive opkrævet et installationsgebyr på $ 99 og yderligere $ 49.95 pr. Måned. Det er rigtigt - et installationsgebyr på $ 99 for noget, jeg oprettede !!! Jeg loggede ud og begyndte at søge efter en ny tjeneste.

Jeg sprang på Twitter (min ny søgemaskine) og god ven, Ade Olonoh of Rekursiv funktion, kom til undsætning. (Mere blogging - mindre kvidrende Ade!)

pingdom-paneletAde pegede på mig Pingdom. Pingdom har en utrolig ren grænseflade med meget robuste funktioner. Jeg programmerede et par API opfordrer til vores ansøgning for at sikre, at databasen kørte, og så indstillede jeg Pingdom til at passere opkaldene og kontrollere svaret.
Pingdom

Tjenesten er også meget rimelig. Grundprisen er $ 9.95 / mo og tillader 5 checks, 20 SMS-beskeder, ubegrænset e-mail, oppetid og indlæsningstid rapporter, kontrol ned til hvert minut, HTTP, HTTPS, TCP, Ping og UDP-kontrol osv. Forretningstjenesten tillader 30 kontrol og 200 SMS-beskeder. De har også en meget robust API hvis du gerne vil integrere din overvågning.

Sondeserverne er i Dallas, Berkeley, Amsterdam, Vasteras og Reading. Jeg prøver at finde ud af, om Jeg bekræftede med Pingdom, at vi kan omgå SMS'en ved blot at oprette en e-mail-liste over SMS-e-mail-adresser til vores medarbejders mobiltelefoner.

Jeg skrev også virksomheden med en funktionsanmodning. Det ville være fantastisk, hvis de bortset fra e-mail- og sms-alarmer tillod en HTTP-anmodning. Dette giver mig mulighed for at overvåge en af ​​vores tredjepartsleverandører, der har haft problemer for nylig. Hvis jeg kunne få Pingdom til at stille en anmodning til min server, kunne jeg automatisk skifte vores tjenester til en sikkerhedskopi. Når systemet kom op igen, kunne jeg få det til at skifte igen. Jeg kunne gøre dette med e-mail; dog kunne forsinkelsen bide os.

Vi har 29 dage tilbage af retssagen. Så længe vi ikke ser nogen problemer, springer vi på basispakken. Det alene sparer os et par dollars og giver os meget mere omfattende webstedsovervågning!

5 Kommentarer

 1. 1

  Jeg blev også overrasket over priserne på nogle af overvågningstjenesterne og de gebyrer, de opkrævede. Pingdom ser ud til at være en god service. Jeg slog mig ned på AlertBot (omtrent samme pris) for næsten et år siden og har været tilfreds med deres service. Da du selv foretager hele opsætningen, og alt andet er automatisk derfra, bør $ 50 pr. Måned købe en utrolig kurv med tjenester.

  Jeg leder efter nogle af disse overvågningstjenester, der inkluderer en Twitter-grænseflade til meddelelser i den nærmeste fremtid. Brug af Twitter, så et hvilket som helst antal mennesker kunne "følge" advarslerne, ville efter min mening være en fremragende mulighed.
  Tak!
  Roland Smith
  http://www.techmatters.com/

 2. 2

  Tak for den produktanmeldelse Doug. Lad mig vide, hvordan det går i slutningen af ​​30 dage. Det handler om, hvornår vi også planlægger at overføre vores overvågning.

  Tak,
  Amol.

 3. 3

  Fantastisk anmeldelse Doug. Og du har ret ret, at det bare ikke er nok at kontrollere HTTP-portstatus.

  Vi har brugt Pingdom med FormSpring i over et år og er tilfredse med servicen.

  Vi opretter en lignende kontrol - oprettet omkring et dusin enhedstest mod applikationen ved hjælp af vores API (f.eks. Kan en formular sendes, kan vi se de forventede data i databasen osv.) Og sende en PASS- eller FAIL-status til en fil . Derefter kontrollerer Pingdom filen via HTTP for at sikre, at meddelelsen siger PASS, ellers går alarmer som vanvittige.

 4. 4

  Jeg vil bare introducere yderligere 2 tjenester - gratis overvåg.os og præmie monit overvågningstjenester. En af deres fordele er, at du kan kombinere ekstern sideovervågningsovervågning med systemressourceovervågning og blive underrettet om lave systemressourcer. Så kan du virkelig være proaktiv, ikke kun rette, men forhindre en fejl. Prøv det!

  • 5

   Hej Hovhannes,

   Det er bestemt muligheder, og jeg har faktisk en mon.itor.us-konto. Imidlertid er anvendeligheden af ​​Pingdom som en applikation meget enklere. Jeg kunne ikke finde ud af, hvordan man udfører nogle af kontrollerne ved hjælp af mon.itor.us. Det ser ud til, at monitis er organiseret på samme måde.

   Tak!
   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.