Generer dynamisk søgeord til reklamer

Depositphotos27736851 s

Mens du læser John Chows side, Jeg havde glemt, at jeg tilmeldte mig AuctionAds, men aldrig faktisk placerede koden på mit websted. I aften tilføjede jeg koden på mine enkeltindlæg mellem postindholdet og kommentarsektionen. Jeg ser frem til at se, hvordan de klarer sig.

AuctionAds har en god funktion, hvor du faktisk kan angive de søgeord, som du gerne vil generere reklamer med. I stedet for at finde ud af nogle almindelige for hele mit websted, sætter jeg Ultimate Tag Warrior-plugin at bruge (igen)!

'%tag%', 'default'=>'; %tag%'),3); ?>; keyword81; keyword861";
auctionads_color_border = "CCCCCC";
auctionads_color_bg = "FFFFFF";
auctionads_color_heading = "9F07428";
auctionads_color_text = "468";
auctionads_color_link = "60f00";
auctionads_options = "n";-->

AuctionAds kræver, at du formaterer dine søgeord til annoncen med semikolon som afgrænser. Som et resultat skal du brugerdefineret formatere output af Ultimate Tag Warrior-koden. Jeg har formateret minen for at liste det første mærke og derefter sætte et semikolon og mellemrum mellem resten. Derudover har jeg angivet maksimalt 3 søgeord, der skal vises, og fulgt det med 3 standardnøgleord, som jeg ved altid vil vise en annonce.

At målrette annoncen mod indholdet skal resultere i en stigning i klikfrekvensen på annoncen. Jeg testede for nylig Google Adsense vs. Google Henvisninger på et af mit målrettede websted, og Adsense havde ca. 8 gange klikfrekvensen. Relevans for reklame er alt! Hvis du ikke leverer relevant reklame, vil du bare irritere dine læsere, ellers vil de vokse til at ignorere annoncerne. Ingen ønsker det!

En note: Når du faktisk tester koden, får du muligvis ikke noget resultat tilbage i starten. Folkene på auktionsannoncer siger, at det tager lidt tid at opbygge disse søgeordsresultater. Jeg er ikke sikker på, hvor lang tid det tager. Du kan dog stadig få henvisningsindtægter fra Auction Ads-interface!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.