Forlad dit domæne for hvad du gør

Hvor mange mennesker leder efter nogen, der ved hvad du gør? Nu ... hvor mange mennesker ser faktisk ud for dig?

Så ... hvis du ønsker at blive fundet på Internettet til hvad du gør, hvorfor skulle du købe dit navn som et domænenavn og sætte en blog på det? Det vil du måske ikke. Køb et domænenavn, der først afspejler hvad du gør. Indtil folk ved, hvem du er, finder de dig sådan.

Når du får nok indhold og følger, tager Google sig af lade dem finde dig.

4 Kommentarer

 1. 1

  Hej Doug!

  Godt råd. Jeg tror, ​​jeg kan være skyldig i at gøre det samme. Måske var det ønsket om at opbygge mit personlige “brand” eller bare det faktum, at jeg så andre mennesker gøre det! Får mig til at tænke to gange! Tak for det udfordrende indlæg!

 2. 2

  Godt råd Doug. Dette er sandsynligvis det første råd, jeg vil give alle, der opretter et websted. Eksempel ... hvis du sælger popcorn, og dit firmanavn er noget som Natural Harvest eller noget lignende. Tager navnet http://naturalharvest.com ville være en rigtig dårlig idé set fra et markedsføringsmæssigt synspunkt. Det ville være meget mere værdifuldt at have http://popcorn.com . Jeg er sikker på, at begge disse URL'er er taget, men du får ideen.

 3. 3

  Jeg kæmpede med dette, da jeg først begyndte at sammensætte mit websted. Jeg besluttede at gå med "Hvad" i stedet for "Mig", fordi jeg vidste, at jeg ikke ønskede, at det skulle være et sted for mig at redde, men snarere en ressource for andre mennesker. Jeg synes, det er et vigtigt skridt i planlægningsprocessen. Dit råd er simpelt og giver mening!

 4. 4

  Jeg er enig, jeg forstår, hvorfor folk måske vil købe deres navne, men medmindre du allerede har navnet magt, hvad er pointen? Din URL skal afspejle, hvilken type site / blog det er, og hvad læsere kan forvente.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.