Brug af Technorati API og PHP

UPDATE: Marts xnumx, xnumx - Udgivet Technorati Rank WordPress Plugin.

OPDATERING: Det er godt, at Technorati har en daglig forespørgsel. Jeg fandt ud af den hårde vej, de lukkede mig af. Hvis du har installeret widgetten, vil du se, at der står Fejl med et link tilbage til projektsiden, så du selv kan downloade og være vært for koden. Jeg har også opdateret koden, så når du når den daglige tildeling af API opkald, ændres det simpelthen til et link "Tilføj til favoritter".

At være en databasemarkedsfører af handel, har jeg to fejl (okay ... mange mere end to, men disse har at gøre med dette indlæg). Jeg arbejder godt med numeriske mål, og jeg arbejder godt med at organisere og logisk tilpasse projekter, mennesker, software osv. Selv mine bøger er organiseret (venstre side af bogsagen er software og udvikling, højre side er forretning, nederst til højre er fiktion).

Den numeriske fejl holder mig med at kigge på Technorati, Google Analytics og Google Adsense hele dagen, hver dag. Techorati er en af ​​dem, der virkelig får min interesse, fordi det giver mig, hvem der linker til mig. Jeg elsker at besøge disse websteder og se, hvad de siger, eller hvad de fandt nyttige. For at kunne genkende, om min rang ændrede sig, skal jeg dog søge på min blog.

Jeg havde brug for noget hurtigere, så jeg programmerede en lille 'widget' til Technorati's API for at opnå min rang hurtigt og nemt. Det er faktisk det, der viser rangen øverst i dette indlæg. Hvis du gerne vil se hvordan, skal du trykke på min projektsiden op.

Jeg byggede det ved hjælp af PHP5 + (det bruger SimpleXML), cURL og JavaScript. SimpleXML er en utrolig kraftfuld XML-motor! Det er meget nemmere at programmere med end den gamle parsemotor. Kodeeksempler findes på projektsiden også.

19 Kommentarer

 1. 1
 2. 4
 3. 6
 4. 7
 5. 8

  Nå, det var hurtigt! Jeg får i øjeblikket en fejl fra Technorati:
  Du har brugt din daglige tildeling af Technorati API-forespørgsler.

  Med det i tankerne har jeg ændret mine indlæg her for at få folk til at være vært for koden alene i stedet for at ramme mit websted. Undskyld det folk! Jeg vidste ikke engang, at der var en 'daglig tildeling'.

  • 9

   ja det suger virkelig Doug 🙂… åh, det var sjovt, mens det varede. Selvom det soes viser en vis popularitet - måske har Technorati bemærket og implementeret noget lignende selv

   • 10

    Det håber jeg også. Jeg læste gennem deres side og kan dog ikke finde ud af, hvad den 'daglige tildeling' er. Det er lidt frustrerende.

    Jeg har ændret koden for blot at sende fejlmeddelelsen som kommenteret HTML, så den ikke viser det "0", det plejede at have. Nu viser den kun widgetten, hvis der er et positivt svar.

    Jeg antager, at det bedste valg kan være at være vært for kildesiden selv, du kan gøre det. Jeg holder dig opdateret, når jeg finder ud af, hvad den 'daglige tildeling er'. Tak, Steven!

 6. 11

  Ok ... nogle flere forbedringer. Hvis du forsøger at finde en URL med den anden widget end min, vil den fortælle dig, at der er en fejl og bringe dig til projektsiden. Dette er for at du kan downloade koden og være vært for den selv. Enhver kan være vært for denne kode, og på den måde løber du ikke ind i den daglige API-tildeling.

  Jeg har også ændret det, så hvis du når den daglige tildeling, skifter den simpelthen til et "Føj til favoritter" -link!

 7. 12
 8. 13
 9. 14
  • 15

   Wow, Tyler! Jeg vidste, at CURL var et krav, men jeg var ikke klar over, at nogle mennesker ikke ville have det tilgængeligt for dem. Jeg troede, det var et bibliotek, der som standard blev indlæst med PHP-installationer. Jeg gætter kun - men jeg vedder også på, at Samanthons også bruger cURL.

 10. 16
 11. 17
 12. 18

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.