Duet: Brug din iPad som en ekstra skærm

Brug iPad til en anden skærm

Hver gang imellem opdager du nogle fantastiske applikationer, som du spekulerer på, hvordan du nogensinde klarede dig uden. Jeg har arbejdet på stedet et ton med kunder og i samarbejdsfaciliteter rundt om i landet, men jeg fandt det svært at være produktiv med kun en skærm. Jeg blev forkælet med at have flere skærme på mit kontor, og jeg ville have noget til vejen.

En undersøgelse fra Utah viste, at arbejdstagerne viste et løft på 44% produktivitet til tekstopgaver og en stigning på 29% for regnearkopgaver, når man flytter fra en enkelt skærm til en dobbelt-overvåge Opsætning.

Dell

Jeg opdagede en app til iPad, Duet, som blev konstrueret og bygget af nogle Apple Engineers, og det har været fremragende. Ventetid er utroligt, jeg kan stadig bruge berøringsskærmen, og jeg kan endda aktivere berøringslinjefunktion på iPad-skærmen.

Her er et skud på mit fjernbord ved en af ​​mine klienter. Jeg er tilsluttet en DisplayLink kan tilsluttes til skrivebordsskærmen og netværket, så tilslut min iPad Pro via USB til DisplayLink. DisplayLink er ikke et påkrævet stykke hardware ... det er bare hvad de har hos denne specifikke klient.

Duet Display og DisplayLink kan tilsluttes

Jeg kan justere skærmene ved hjælp af OSXs skærmindstillinger, og jeg kan trække og slippe hen over enhver skærm.

Når jeg rejser, tager jeg bare min bærbare computer og iPad med overalt og plugin, uanset hvor jeg er. Duet-appen skal køre på begge enheder, men opsætningen var en leg, og så snart jeg tilsluttede via USB, var skærmen i live. Jeg kan endda stadig bruge de andre iPad-applikationer, hvis jeg vil.

Duet har også gjort deres software tilgængelig til pc!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.