Brug Google Docs med WordPress?

wordpress logo

BEMÆRK: Denne funktion understøttes ikke længere af Google Docs men der er en Tilføjelse til Google Doc til WordPress tilgængelig.

Du har hørt mig klynke over WordPress-adminpanelet, det er ret grusomt for nybegynderbloggeren og har virkelig brug for et ansigtsløft. Det er den mest almindelige klage, jeg modtager, når jeg får folk op på platformen. Nogle konkurrenter lytter ... SixApart er netop lanceret VOX med en meget flot brugergrænseflade. WordPress ser ud til også at få beskeden og samarbejder med KnowNow om en ny Enterprise-version af WordPress.

En af mine sidste poster talte om at miste hele mit blogindlæg et par minutter før jeg sendte det. En af mine teknologiske guruer, Dale McCrory, på arbejde spurgte, hvorfor jeg ikke bare brugte det Google Docs at skrive til min blog. Hvad? Virkelig? Ja! Virkelig!

Med Google Docs har du muligheden for at sende dit dokument direkte på din blog! Sådan gør du:

1. Klik på "Publicer" og "Send til blog":

Google Docs Publish

2. Vælg derefter din blogtype fra grænsefladen. Eller hvis du er vært for dit eget WordPress-sted, kan du her konfigurere det:

Google Docs Publish til WordPress

Google Docs har en 'automatisk gem' -funktion, så du ikke mister dit arbejde! Temmelig flot!

12 Kommentarer

 1. 1

  Jeg bliver nødt til at prøve det. Jeg har kun prøvet Google Docs i den sidste uge, så jeg føler mig stadig igennem, hvad den er i stand til at levere.

  Jeg bruger allerede GSpace-pluginet til Firefox, så jeg kan bruge en GMail-konto til online filopbevaring. Og har du prøvet Performancing-udvidelsen til Firefox? Det er en temmelig sej måde at sende til enhver blog og undgår behovet for at logge ind på dit admin-område, klikke igennem for at skrive et indlæg osv ...

  Meget mindre besværlig. Og Tiger Administration plugin giver en meget mere funkier og nyttig grænseflade til WP admin end standard, som ærligt talt er kedelig og flad. x

 2. 2

  Hej Andy!

  Jeg er lige begyndt at bruge Docs og kan virkelig godt lide det. Jeg har stadig svært ved ikke at bruge WordPress til at sende indlæg ... Jeg kan godt lide at sætte billeder, tags, trackbacks osv. I mine indlæg.

  Jeg har også Performancing-udvidelsen, og jeg har det samme problem, jeg kan ikke gøre resten af ​​de seje ting. Tigeradministrationen er noget, jeg har brugt i et stykke tid, og jeg kan virkelig godt lide det.

  Jeg ville ønske, at jeg kunne tage et par måneder fri og genopbygge administratoren til WordPress. Jeg tror, ​​SixApart er på noget med Vox, de har forenklet bloggingadministratoren betydeligt. WordPress er i cahoots med 'KnowHow' ... så vi vil se, om det fører til en bedre administrator.

  Tak for din kommentar!
  Doug

 3. 3

  Jeg ved ikke om Performancing-udvidelsen. Jeg brugte det en gang, det producerede nogle underlige formaterings ting og brød lidt ud af min blogs standard CSS. De har dog ændret navnet nu, ScribeFire, gætter jeg på, og firmaet ser ud til at miste stor tid.

 4. 4

  Dette virker ikke for mig. Når jeg trykker på Test, står der ”Vi er stødt på en fejl, som vi vil undersøge med det samme. Beklager ulejligheden."

 5. 8

  Jeg får fejl, hver gang jeg prøver at konfigurere udgivelse til wordpress.

  Jeg kontrollerer alt, men det virker ikke!

  hvorfor?

 6. 9

  Jeg fik en underlig situation, hvor jeg har to gmail-konti med google docs aktiveret, og den ene konto har muligheden 'post to blog', og den anden kan jeg ikke finde ud af, hvor jeg skal aktivere det. Det mangler simpelthen.

 7. 10

  Hej Douglas,

  Fantastisk indlæg, men desværre understøtter Google ikke længere denne funktion, så dit indlæg er forældet. Se til at opdatere eller fjerne dit indlæg for ikke at spilde nogens tid, der leder efter en ordentlig løsning. 

  Cheers!

 8. 12

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.