Opdateret læseside

Jeg lastede op Amazon WordPress-plugin i dag - det gør jobbet! Jeg redid min læsning side, men tænkte, at du gerne ville se, hvad jeg laver i hele min fritid :).

Læser i øjeblikket
I Cold BloodSlanger i dragter: Når psykopater går på arbejdeHvis Harry Potter løb General Electric: Leadership Wisdom from the World of the WizardsLille er det nye store: og 193 andre Riffs, Rants og bemærkelsesværdige forretningsidéer

Mine foretrukne magasiner
Praktisk webdesignBusiness 2.0 (6-måneders abonnement) med $ 5 bonus

Min favorit blogging bog
Nøgne samtaler: Hvordan blogs ændrer måden, hvorpå virksomheder taler med kunder

Mine foretrukne LAMP-bøger
PHP og MySQL Webudvikling (3. udgave) (Developer's Library)

Min foretrukne kaskadebog (CSS)
Zen af ​​CSS Design: Visuel oplysning til internettet (stemmer, der betyder noget)

Mine foretrukne Ajax-bøger
Professional Ajax (programmerer til programmør)Ajax Hacks (Hacks)JavaScript og Ajax til internettet, sjette udgave (Visual QuickStart Guide)

Min favorit Illustrator & Photoshop bøger
Illustrator CS2 til Windows og Macintosh (Visual QuickStart Guide)Photoshop CS2 til Windows og Macintosh (Visual QuickStart Guide)

Mine foretrukne ledelsesbøger
Først skal du bryde alle regler: Hvad verdens største ledere gør forskelligt

Mine foretrukne forretnings- og marketingbøger
Blink: Kraften ved at tænke uden at tænkeVippepunktet: Hvor små ting kan gøre en stor forskelTilladelsesmarkedsføring: Vend fremmede til venner og venner til kunderPurple Cow: Transform din virksomhed ved at være bemærkelsesværdigAlle marketingfolk er løgnere: Kraften ved at fortælle autentiske historier i en verden med lav tillidFreakonomics: A Rogue Economist udforsker den skjulte side af altStrategisk databasemarkedsføring

Mine yndlingsbøger om teknologi, udvikling og produktstyring
Den pragmatiske programmør: Fra Journeyman til MasterCrypto: Hvordan Code Rebels slår regeringen, der gemmer privatlivets fred i den digitale tidsalder

2 Kommentarer

  1. 1

    Det er mange bøger! Jeg må indrømme, for sent er jeg bare stoppet med at læse helt. Jeg læste for det meste politik til bekæmpelse af hvidvask af penge, økonomiske mags og den slags ting 😛

  2. 2

    Tak for den liste, der er nogle, jeg vil helt sikkert se på.
    (Som sidenote måtte jeg grine, da amazon foreslog, at de, der var interesserede i markedsføringsbogen "lilla ko", måske også var interesserede i "Dairy Farming and Cow Care Today - Lær hvordan moderne mælkeproducenter tager sig af deres køer og miljø. "
    Jeg tvivler på, at ...

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.