Hvorfor er folk holdt op med at følge dit brand?

ophæve afmeldingsalgoritme

En af vores yndlingsinfografik, vi designede og udgav, var Hvorfor følger folk dig ikke på Twitter. Folk fik en latter fra det, og forhåbentlig fik det dem til at genoverveje deres publiceringsstrategi for sociale medier i mellemtiden.

Jeg vil angive noget her, der kan skræmme nogle folk:

Jeg er ligeglad med, om folk følger mig eller afmelder min e-mail.

Jeg kan høre vreden og chokets hyl lige nu… og jeg er heller ikke ligeglad med dem. Jeg er træt af, at marketingfolk jager øjenkugler i stedet for resultater. De fleste fans, tilhængere og abonnenter er ubrugelige for din virksomhed. Det betyder ikke, at du ikke skal være ligeglad med det publikum, jeg er simpelthen ærlig. Tallene er simpelthen en valideringsmetode for forbrugere og virksomheder til at bedømme dig om ... intet andet.

Og simpelthen fordi nogen, der ikke abonnerer, betyder ikke, at dit brand gjorde noget Wrongs. Der er tusindvis af grunde til, at nogen vil ophæve eller afmelde din sociale kanal eller dit nyhedsbrev. Måske forlod de virksomheden, måske blev de forfremmet, måske flyttede deres jobansvar, måske troede de, at dit brand var noget helt andet.

Pleje er ikke den handling, der forventer, at enhver tilhænger eller abonnent foretager et køb. Pleje er også den periode, hvor potentielle kunder kan få indsigt i dit brand og beslutte, om du er fit. Så ... nogle går.

Betyder det, at der ikke er ting, du laver for at køre dem væk? Selvfølgelig ikke. Jeg svarede lige til en kollega i denne uge og fortalte ham, at han trampede let på tonen og spamminessen i hans e-mails til mig. Jeg ville have ham til at vide, at han skubbede for hårdt og trak sig tilbage, ellers mister han måske mig. Så igen er jeg ikke hans ideelle klient, så han burde måske ikke lytte til mig!

Undersøgelsen viste, at 21% ikke fulgte som følge af kedeligt indhold på grund af en overbelastning af indlæg på Facebook eller rodet feeds. Mindre kan være mere ... Så overvej din maksimale frekvens ved at sammenligne den med andre i din sektor, eller kør en test, hvor du reducerer frekvensen.

Jeg har sagt det tusinder af gange, grunden til, at folk lytter til dig, er fordi du giver dem værdi. Fortsæt med at give værdi, og du bevarer relevante tilhængere og abonnenter. Over tid vil du opbygge tillid, og et engagement følger snart. Men hold op med at sparke dig selv, når et par mennesker forlader ... det bliver okay. Gå og find bedre!

Fractl og Buzzstream undersøgte 900 brugere af sociale medier for at finde ud af disse svar og årsagerne til at miste tilhængere.

Hvorfor afmelder folk og følger mærker?

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.