Ser din afmeldingsside sådan ud?

Opsige abonnement

Jeg abonnerede på en ret kompleks trinkampagne fra en virksomhed med et overbevisende tilbud. E-mails var almindelig tekst, men havde stor lang kopi. Hver gang jeg tog en handling på deres side, fik jeg forskelligt indhold baseret på min aktivitet (eller inaktivitet). I dag modtog jeg en velskrevet e-mail, men jeg besluttede at give afkald på tilbuddet og afmelde mig e-mails.

Sådan sagde de farvel:

Afmeld landingsside

Av! Dette er budskabet bag dette, "du stoppede med at spille, så vi er på den næste sucker ... se dig!"

Kun uden "se dig!".

Tre komponenter til din afmeldingsside:

 • Rollebaserede abonnementer - Tilbyde emnebaserede afmeldinger i stedet for en masterafmelding. Det kan være så simpelt som "Du er afmeldt denne e-mail-kampagne. Her er nogle andre emner, du måske er interesseret i:" med et tilbud om at tilmelde dig andre. Du kan endda prøve at binde et incitament til det.
 • Årsager til afmelding - Spørg hvorfor! Hvorfor afmeldte de sig? Var det for mange e-mails? Ikke nok? Ikke interesseret? Ingen e-mail-kampagne er perfekt. Hvorfor spørger du ikke, hvordan du kan gøre det bedre? Tak dem for deres deltagelse, og undskyld, hvis de vælger en grund, der siger "du suger!".
 • Yderligere tilbud - Brug al den side ejendom til andre tilbud! Kast ikke en stor hvid blank side på denne person! De var der med interesse og hensigt på et eller andet tidspunkt (når de abonnerede). Hvorfor ikke vise dine nyeste produkter, tjenester, hvidbog osv.? Hvad med sociale profiler at følge?

Da jeg arbejdede for ExactTarget, implementerede jeg dette generiske eksempel hele systemet (og marketing kopierede og designede). Siden har en tak, en blurb om ExactTarget, et personaliseret demo-link samt links til resten af ​​deres site!

Afmeld siden til ExactTarget

Nogle gange starter salget, når kunden eller udsigten går ud af døren. Du har mulighed for at gøre et varigt indtryk, gå ikke glip af det med en tom side!

5 Kommentarer

 1. 1

  Jeg spekulerer på, hvordan mine aldrende (men web-kompatible) bedsteforældre måske fortolker "fjernet" (forudsat at de kunne finde ud af, hvordan de kan afmelde mig noget. Fjernet fra Internettet? Fjernet fra deres højhastighedsforbindelse? Fjernet fra deres hjem? Jeg kan bare forestille mig deres desperate bøn om hjælp….

 2. 3

  Douglas, dette er et godt tip. Min afmelding er ikke så dårlig på alle måder, men den er heller ikke blændende. Jeg spørger, hvorfor de afmeldte sig, og takker dem for læsningen.

  Men jeg synes, det er en god ide at besøge siden igen for at se, hvad de ser, og sørge for at det er den besked, du vil efterlade dem med.

 3. 4

  Jeg antager, at en "pænere farvel-side" er OK. Men jeg har en fornemmelse, det er meningsløst, medmindre du minder brugeren om de oplysninger, de afmelder sig fra.

  Normalt, hvis nogen gider at ramme afmeldingslinket, er det en færdig aftale.

  For så vidt angår en dialog, der spørger, hvorfor brugeren afmelder sig, vil jeg gerne se nogle konkrete statistikker om, hvorvidt brugeren udfylder formularen, og hvad de siger.

  Personligt når en "Hvorfor forlader du" -boksen eller siden indlæses, når jeg har bekræftet mine ønsker ... Jeg venter ikke engang på, at siden indlæses, før jeg rammer browserens luk-knap.

  • 5

   Hej Chris,

   Jeg er enig i, at afmeldingen sandsynligvis er en færdig aftale - mit punkt er, at du kan fortsætte med at forsøge at opbygge et forhold til personen samt give dem alternative produkter eller tjenester.

   Faktisk synes jeg, at en god måde at håndtere en side som denne er at overvåge din analysepakke og se, hvor mange mennesker der interagerer EFTER afmeldingen!

   Tak!
   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.