Ubemandede marketingdroner

Phantom Drone kamera

I fredags havde jeg en stor debat med en af ​​mine venner, Bill Hammer. Hans holdning var, at det at have et stort militærbudget ikke gjorde andet end at begrave økonomien. Jeg modsatte, at militæret på mange måder svarer til, at regeringen investerer midler i udviklingen af ​​nye teknologier og masseproduktion. Jeg vil tilføje, at inden for branchen 'dræb eller dræbt' er indsatsen ikke større, når det kommer til et behov for kvalitet og produktivitet.

(Skriv venligst ikke mig 'war mongerer' dødstrusler med dette indlæg. Det er jeg absolut ikke siger, at prisen på teknologi og masseproduktion er værd at spildte blod over.)

Med alt det sagt, så tjek Gizmodos artikel om ubemandede marketingdroner. Indflydelse og automatisering! Jeg er selvfølgelig ikke sikker på, at dette er en gevinst for forbrugerne. Det sidste, jeg vil have, er en flue ved at summe min bluetooth PDA, der fortæller mig, at deodorant er til salg den næste blok.

Måske havde Bill et punkt ...

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.