Dine marketingplatforme er ikke så nøjagtige som du tror

Mange mennesker er ikke klar over begrænsningerne ved analytics og marketingplatforme til måling enestående besøgende. De fleste af disse platforme måler en besøgende ved at placere en cookie, en lille fil, der henvises til hver gang en besøgende vender tilbage til webstedet ved hjælp af den samme browser. Problemet er, at jeg muligvis ikke besøger dit websted igen fra den samme browser ... eller jeg sletter måske mine cookies.

Hvis jeg besøger dit websted på min mobiltelefon, tablet, laptop og desktop ... blev jeg lige 4 unikke besøgende. Hvis jeg ryddede mine cookies et par gange og vendte tilbage til dit websted, blev jeg bare endnu mere unikke besøgende. MediaMind bruger en teknik kaldet den justerede unikke besøgende, og de forklarer det i denne video - anvendelse af en proprietær justeringsalgoritme til din publikumsstatistik. De forklarer overrapportering af unikke besøgende her:

Problemet er ikke kun med din analytics, selvom. Det påvirker betydeligt sofistikerede online marketingplatforme, der sporer den besøgendes adfærd og demografi over tid. comScore forudsiger sletning af cookie som et meget større problem. Fra comScore, målretningsnøjagtighed ved hjælp af cookies (% af visninger leveret nøjagtigt):

  • 70% for 1 demo (f.eks. Kvinder)
  • 48% for 2 demoer (f.eks. Kvinder i alderen 18-34)
  • 11% for 3 demoer (f.eks. Kvinder i alderen 18-34 år med børn)
  • 36% for målretning mod adfærd

Dette er ikke beregnet til at nedsætte din analytics eller din marketingautomatiseringsplatform. Det er kun et forsigtighedsord i din afhængighed af rapporteringsmekanismer som denne. For marketingfolk er det her platforme med tredjepartslogins og integrationer mere nøjagtigt kan målrette dine besøgende på tværs af medier og sessioner. Hvis du kræver, at din besøgende skal logge ind på nettet, på din mobilapp eller en hvilken som helst anden grænseflade - kan du bedre målrette mod de besøgende og mere nøjagtigt løse antallet af virkelig enestående besøgende.

Trendoplysninger er meget vigtigere, da du bruger disse metrics. Fejlmargenen på tværs af medier ændrer sig ikke dramatisk - så over tid, hvis dine unikke antal besøgende trender opad, gør du det rigtige. Hvis de ikke er det, har du sandsynligvis noget arbejde at gøre.

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    nyfv For nylig var jeg virkelig nede på kontanter, og debet spiste mig fra alle vinkler. det var indtil jeg lærte at generere penge .. på INTERNETET. Jeg besøgte surveymoneymaker point net og begyndte at udfylde undersøgelser for kontanter, og virkelig har jeg været meget mere i stand til at komme rundt økonomisk !! jeg er glad for at jeg gjorde det .. mKBu

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.