Hold dit indhold frisk! Herunder kommentarer

Depositphotos9775140 s

Jeg har aldrig nogensinde foretaget en 'head to head'-sammenligning af et blogindlæg skrevet med en dato og en uden en vist dato. Over kl DoshDosh, Jeg bemærkede, at de har datoer på kommentarer, men datoen findes ikke hvor i selve indlægget. Jeg mener, at dette er en bedre tilgang end min blog, hvor jeg har datoen meget tydelig i både URL'en og med en datagrafik. Jeg kan bare ikke vende uret tilbage uden at gøre meget arbejde!

Forretning og teknologi bevæger sig så hurtigt, at et blogindlæg, der er et år gammelt, muligvis ikke længere kan anvendes i dag. Hvis jeg ser et par blogindlæg om et emne, vælger jeg ofte den nyeste dato i pakken og ignorerer de andre.

Side friskhed og søgemaskiner

Der er helt sikkert mange andre, der også gør dette, hvilket jeg tror viser sig i søgeresultaterne. Søg på Google Blogsearch, og resultaterne sorteres i omvendt kronologisk rækkefølge. Selv inden for Google bemærker jeg ofte, at nyere artikler er tættere på toppen af ​​resultaterne. Jeg har også bemærket andre bloggere, der ofte 'genudgiver' indhold - to artikler næsten nøjagtigt det samme, men en offentliggjort for nylig. Selvom indholdet næsten er identisk, vises den nyere artikel tæt på toppen!

Side friskhed på grund af kommentarer

Jeg kan ikke tro, det er tilfældigt, at mine mest populære indlæg på min blog er dem, der har en jævn række af kommentarer. Brugergenereret indhold, som kommentarer, 'opdaterer' et blogindlæg ved at forårsage en indholdsændring, som søgemaskinerne derefter indekserer igen. Kort sagt, kommentarer holder dit indhold 'nyt' for både læsere og søgemaskinerne.

Kommenteringstjenester dræber din friskhed

Der er ganske a buzz on i kommentering tjenester ud on i marked, der laver helt an indvirkning. Det er dog vigtigt at forstå disse teknologier!
kommentering

Bemærk, at når en bruger fremsætter en anmodning om din side (B), fremsætter brugerens browser en anmodning om sideindholdet og derefter en yderligere anmodning om kommentarindholdet. Det er ret sømløst. Faktisk, hvis du har en stor samtale, er det ret rart, da kommentarerne indlæses efter siden via JavaScript (aka klientsiden). Browseren sætter brikkerne sammen!

Problemet er, at en søgebot, de programmatiske motorer til søgemaskinerne, er det ikke en browser! Search Bot opretter anmodningen (D) for din side, og det er her, den stopper. Uanset hvor meget godt indhold eller nyt indhold der tilføjes via kommentarerne, er søgemaskinen uvidende, da den aldrig beder om disse oplysninger. Din side er forældet og glemt.

Der er håb!

Disse tjenester er utroligt robuste og sjove at bruge, så jeg banker dem ikke helt. Personligt tror jeg simpelthen ikke, at funktionerne i disse systemer opvejer fordelene ved brugergenereret indhold og søgemaskineoptimering. Løsningen er at udvikle server-side applikationsprogrammeringsgrænseflader til disse tjenester (F). På denne måde kan min webserver stadig vise kommentarerne til en bruger ELLER søgemaskine, og mit websted vil drage fordel af det.

Med en håndfuld af disse tjenester allerede på markedet skal du spørge dig selv:

hvordan styrer og styrer du ton of din indhold, der de egen?

Hvis de går ud af drift, hvordan kan du gendanne disse oplysninger? Hvis du beslutter at forlade deres tjeneste, hvordan gendanner du det indhold? Det kunne blive grimt!

Jeg er software som en serviceprofessionel, så jeg tror på fordelene ved tredjepartsapplikationer som denne til at administrere processer mere effektivt. I dette tilfælde vil jeg dog sikre, at jeg får fuldt udbytte af kommentarer på min blog! Hvis de går på serversiden, tænker jeg måske over, men indtil da styrer jeg klart.

9 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Hej Doug,

  har du kigget på SezWho?
  Vi leverer en masse ekstra funktionalitet med hensyn til brugergenereret indhold, men vi udvider dit eksisterende kommentarsystem - vi erstatter det ikke. Vil meget gerne have din feedback ...

  teddet på sezwho

  • 3

   Tedd,

   Jeg vil helt sikkert give din service et andet kig. Det kan være en god idé at differentiere din service mere fra de andre! Jeg tror, ​​mange mennesker tror, ​​at jer er ligesom resten.

   Doug

 3. 4

  Morgen,

  Det er en meget tankevækkende artikel. Jeg tror ikke at have en dato på posten giver meget mening, så jeg implementerede det bare selv. Det er ikke så svært at gøre - du skal bare opdatere din single.php og fjerne php-referencerne til datoen.

  Med hensyn til kommentarerstjenester tænkte jeg aldrig over dem. Jeg har bare almindelig grundlæggende vanilje kommenterer på mit websted. Jeg bliver også nødt til at tænke over det.

  Datapunkter,

  Barbara

 4. 5

  Siger du faktisk, at det er ok at fjerne datoerne (og du ønsker, du havde), fordi det at have en dato afslører alderen på ældre indlæg?

  Så hvis jeg udtværer udløbsdatoen på min karton mælk, ødelægges det ikke?

  Lad venligst datoerne være i fred (de ser alligevel godt ud her) ... og lad os ikke opmuntre andre til at vedtage denne virkelig dårlige praksis. Det er dårligt for brugerne, og til sidst vil de, der gør det, blive kastet i et dårligt lys.

  Bemærk til bloggere, der når det så langt: Hvis du vil have fortsat trafik til din blog, skal du fortsætte med at skrive godt indhold. Stol ikke på dig brugere til at opretholde din trafik ... ish.

  Overalt skræmmende vibes, der foregår her, Doug. 🙁

  • 6

   Hej Matt!

   Du sætter sådan et ondt spin på det. På ingen måde mente jeg at udlede at være uærlig. Doshdosh er et fantastisk sted med fantastisk indhold, både nyt og gammelt! Jeg mener dog, at deres 'udaterede' artikler tillader dem at blive hængende længere.

   Hvis jeg skriver en artikel om Excel-formler, og det er en god artikel, er problemet, at søgemaskinerne finder en 'nyere' artikel og derefter skubber min til side. Folk besøger mit websted og ser, at det er et år gammelt, og de har tendens til at lede efter noget nyere - selvom mit indhold måske er bedre.

   Dette er grunden til, at hvis du er opmærksom på nogle af de bedste bloggere (ved hjælp af datoer), har de en tendens til at genoplive deres indhold igen og igen. Frisk indhold holder søgemaskintrafikken kommende - hvilket giver dig mulighed for at udvide din læserskare.

   Jeg er helt enig med dig, fantastisk indhold vil altid sejre. Jeg bemærker bare, at du måske sætter dig selv i en ulempe ved at 'udløbe' indhold, der stadig er opmærksomt værd!

   Store kommentarer, Matt!

   • 7

    lol @ onde spin. Det er en ting, jeg er god [dårlig?] For: at se det værste af alt. (I en virksomhedsindstilling er det en værdifuld færdighed, den undgår dårlig PR ... så ked af det ... Jeg træner mig selv til at se det grimme og opfordres hver dag til at kigge efter den værste vinkel ... så det har tendens til at være det, jeg opfanger.)

    Jeg havde ikke betragtet de bloggere, der gen hash deres gamle indhold som et nyt indlæg for at få det til at se frisk ud. Jeg ville selvfølgelig se dem kaste i det samme icky lys. (Sandsynligvis et værre lys, selv ... da skyggen af ​​denne praksis er ligefrem åbenlyst.)

    Som svar på Excel-formeleksemplet ... Hvis bloggeren havde installeret et 3. parts kommentarsystem og efterladt datoerne på plads og ønsket, at artiklen skulle forblive "frisk", ville jeg foreslå, at jeg løbende opdaterede indlæggets krop hver 3.-6. Måned. Tilføjelse af ting som "Opdatering: * Joe Schmo * er kommet med 2 * alternative formler til beregning af et pantelån *." (Hvor teksten i stjerner er i overensstemmelse hermed linket.) Dette vil give din side det "opdaterede" boost i søgemaskinerne samt give nogle ekstra link-outs til andre bloggere (som har tendens til at blive gengældt og skaber et bredere netværk, som igen fører til nyt indhold / ideer ... sådan en win-win-win. Du vinder, dine læsere vinder, og dine andre bloggere vinder. Jeg vil næsten gå så langt som at sige, at fremgangsmåden er så god for alle, at den GØR de andre ting dårlig praksis. De er dårlig praksis, ikke fordi de er fyldt med dårlig hensigt (som om genhashning af indhold er), men fordi der er muligheder, der har større fordel for alle.)

    Tak for opfølgningskommentaren. Jeg abonnerer på dit feed nu. 🙂

    (PS for ikke at være nit-kræsne ... men en anden uber-peeve har jeg den tredje parts kommentarsystemer-rettelse: Min tidligere kommentar har nu en tekstlink-annonce i den. Som forfatter af kommentaren generer det mig at se min kommentar konverteret til en annonce. Da ting som Disqus ikke indlæses i sideindholdet under den oprindelige anmodning til serveren, "konverteres" de ikke af disse plug-ins til tekstlink-annoncer. hehehe. Jeg kommer ikke ud af dette uskadte, er jeg. Jeg går ned i annalerne på douglasskarr.com som et trold / klager. lol.)

    • 8

     Bare for at være sikker - det er en Kontera-annonce, ikke en tekstlink-annonce. 🙂 Kontera er 'sikker søgemaskine'. Tekstlinkannoncer er sort hat.

     Jeg har aldrig tænkt på at holde kommentarerne uden for Kontera-annoncer, men jeg kan godt lide den idé. Det gør jeg her om et øjeblik!

     Tak Matt!

 5. 9

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.