Overvældet af de overvældende funktioner i Google Wave

google bølge

Jeg har brugt Google Wave nu i et antal måneder. Da jeg første gang hørte om Wave, syntes jeg, det lød som om det kunne være interessant. Jeg så på utrolig lang video om værktøjet og blev overvældet af kraften og potentialet i det, der syntes at være en afventende revolution inden for online kommunikation.

Efter at have anmodet om en invitation og endelig modtaget adgang til tjenesten begyndte jeg langsomt at samle forbindelser til andre venner og kolleger, der også havde adgang til Google Wave. For et kommunikationsværktøj gør det det meget mindre nyttigt, hvis du ikke kan tale med de mennesker, du regelmæssigt interagerer med alligevel på daglig basis.

Google Wave lover at give muligheder for at organisere begivenheder, dele kommunikation og dokumenter jævnt fordelt. Du kan dele fotos, ideer, videoer, noter, dokumenter og endda spil alle på den samme platform i et eksisterende browservindue.

Virkeligheden er, at jeg stadig ikke har oplevet den virkelige revolution i kommunikation for mig selv. Den mest udvidede brug, jeg har set fra Google Wave er det samarbejde, jeg har lavet med en af ​​mine venner, der skriver til en af ​​mine blogs. Vi deler mål, ideer, spørgsmål og strategier med hinanden i en bølge, og det fungerer godt.

Jeg venter stadig på, at det virkelig starter. Jeg tror, ​​at den måde, de kunne bruge brugen på overdrive på, var at næsten erstatte det eksisterende gmail funktionalitet med Google Wave. Åh, og mens de er ved det, skal du bare inkorporere google Dokumenter og google Chat derinde også. Måske endda et drys google grupper at overføre det også.

Jeg tror stadig Google Wave vil revolutionere online kommunikation. Jeg tror bare ikke, det kommer til at ske, før en endnu bredere brugerbase er i stand til at komme på platformen og andet google tjenester er enten inkorporeret eller elimineret.

3 Kommentarer

  1. 1

    Jason, du har lige opsummeret i et par korte afsnit, præcis hvad jeg har følt med Google Wave. Jeg ville virkelig have det til at revolutionere den måde, jeg arbejder på, men jeg blev meget følelsesladet.

  2. 2

    Jason, godt indlæg! At udsætte publikum her for en ægte teknolog og bloggers brug af Wave var længe forsinket. Tak!

  3. 3

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.