Klem nogle nye besøgende sammen med Tynt

tynt

Alle leder efter måder til fuldt ud at udnytte deres indhold, the Martech Zone er ikke anderledes. Mange af dine læsere vil læse dit indhold og derefter kopiere og indsætte uddrag for at sende med til andre eller integrere det i deres egne indlæg. Tynt er en service, du let kan integrere, der registrerer kopien og tilføjer din URL til det kopierede indhold. Når du indsætter indholdet andre steder ... voilà ... indsættes dit indhold sammen med et link tilbage til dit websted.

Her er en fantastisk video, der forklarer Tynts service:

Tynt taler om kraften i linket med hensyn til SEO. Hvis nogen indsætter indholdet og udgiver, har du et godt link tilbage til dit websted. Jeg formoder, at dette er i orden - men jeg ser faktisk mere værdi i, at der er et link, som læsere kan klikke på i e -mails og andre steder.

I den sidste måned har Tynt opdaget, at mit indhold blev kopieret 703 gange, og det resulterende antal besøgende var 4. Yderligere 330 nye links blev oprettet til indholdet - i e -mail -klienter, browserværktøjslinjer og andre dokumenter (ikke alle til fordelen ved SEO ... men måske et par stykker!). Denne statistik er ikke nok til at gå vildt over, men det er rigeligt til denne enkle service. I det mindste elsker jeg det faktum, at jeg får kredit, når folk kopierer mit indhold og sender det til deres netværk.

Tynt giver også en detaljeret rapportering om, hvilket indhold der blev kopieret og indsat - dette kan være uvurderligt, når du begynder at undersøge, hvilket indhold på dit websted er populært. Test det selv - kopier noget indhold fra dette indlæg og kopier det til en e-mail.

En sidste note ... Jeg kan ikke huske, hvordan jeg fandt Tynt ... men jeg er sikker på, at en af ​​mine venner eller læsere fortalte mig det, og jeg glemte hvem! Hvis det var dig ... lad mig vide, og jeg vil opdatere dette indlæg med en vis kredit.

2 Kommentarer

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.