To Must-Have Twitter-apps til styring af følgere

Depositphotos8768849 s

Min kærlighedsaffære med Twitter synes at være antændt for sent. Det ser ud til, at teamet på Twitter har været meget mere lydhør over for at få spammere og crap-konti ud af systemet, og min twitter-feedkvalitet bliver bedre og bedre. Helt ærligt, mens vi havde en god følge - 30k + på @douglaskarr og 50k + til @martech_zone, Jeg arbejdede ikke for at øge dette samfund, fordi støj var øredøvende og skør. For det meste havde jeg flyttet samtaler over til andre sociale netværk.

Hvis du ikke få Twitter, jeg kan godt lide at tænke på det som et community-opslagstavle, hvor jeg kan oprette forbindelse og chatte med de mennesker, der sender beskeder. I modsætning til andre sociale platforme, hvor jeg måske har en lang samtale, er Twitter en god platform til at opdage gode tip og indhold og oprette forbindelse til andre mennesker i branchen som mig selv.

Sørg for at følge os på Twitter

Nu er de andre sociale netværk bare fyldt med reklamer og SPAM. Det ser ud til, at enhver anden opdatering, jeg læser, er irrelevant, så jeg bruger mindre tid der og mere på Twitter. Da jeg genoplivede mit engagement med tilhængere på Twitter og ønsker at forbedre både samfundet og samtalen, er der to forskellige applikationer, som jeg ikke kan leve uden.

Bloker falske Twitter-konti med StatusPeople

Du kan blive overrasket over den såkaldte influencers du følger og titusindvis af falske konti, der udgør deres følgende. De fleste influencer-scoresystemer tager ikke kvaliteten af ​​følgende i betragtning, så du kan følge folk, der virkelig ikke har så stor indflydelse som tallene indikerer.

At frigøre dig for falske tilhængere giver en meget mere robust Twitter-oplevelse personligt og hjælper også med at luge disse forfærdelige konti ud af Twitter helt. Jo mere vi alle blokerer konti, jo bedre er netværket! Af den grund elsker jeg mine StatusPeople's Fakers app. Jeg har brugt det til at slippe min personlige twitter-konto af forfalskere, og nu er jeg begyndt at rydde op i antallet af følgere på vores blogs konto!

fakers-dashboard

Find gode følgere og efterlad dårlige med JustUnfollow

Vidste du, at der er en masse Twitter-apps derude, der vil følge dig for at se, om du følger tilbage ... og så sender de dig et par dage senere? Det er en uhyggelig strategi, der hjælper Twitter-brugere med at få deres efterfølger og øge forholdet mellem tilhængere og fulgt. JustFølg hjælper dig med at finde og fjerne de Twitter-konti, der har følger ikke længere dig.

Jeg er på Twitter for at se opdateringer fra folk i min branche og engagere sig med dem. En god måde at finde nye og interessante Twitter-konti er ved hjælp af JustFølg's kopifølgerfunktion. Jeg kan se tilhængere af branchens ledere og derefter bruge JustFølg at følge dem med min konto. Dette er en fantastisk måde at opbygge dit samfund af relevante tilhængere på!

Screen Shot på 2014 08-21-9.34.01 AM

Husk, at du med begge disse værktøjer skal følge og følge op ved at klikke på et ad gangen. Dette kan blive frustrerende, men det er ikke platformens skyld. Twitter har givet mandat til, at denne platform ikke kan have bulkaktiviteter til at følge og følge. Der er også en daglig Twitter API grænse, som du også kan nå.

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Disse er alle gode værktøjer til at hjælpe med at få dine Twitter-tilhængere til at vokse! Brug automatiseringsværktøjerne. De sparer dig utallige tid. Få også dine tweets til at lyde som om du faktisk skrev dem. Med andre ord, prøv ikke at over-tweet, medmindre du tror, ​​at dit publikum vil være virkelig interesseret i de oplysninger, du tweeter om.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.