Twitter og video, som jordnøddesmør og gelé

twitter tv brug

Selvfølgelig fjernsyn er et etableret traditionelt medium, men når vi tilføjer anden skærmadfærd, ser det ud til, at nogle sociale medier er bedre end andre. Mellem Facebook og Twitter ser jeg mange flere samtaler ske inden for Facebook end på Twitter. Men på Twitter ser jeg mange flere indlæg, der måske eller måske ikke ulovlig feedback.

Hvis jeg er optaget af tv, er jeg ikke sikker på, at jeg vil være involveret i en løbende samtale eller debat - så Facebook er ikke rigtig ideel for mig. Det er også min overbevisning, at hashtags er blevet indarbejdet dybt i Twitter-brugeres opførsel. Tv egner sig godt til hashtag ... med mange shows og reklamer, der nu ledsages af et unikt hashtag, mens du ser.

Så ... er der en adfærd fra Twitter-brugere, der tilpasser dem tættere på tv? Eller er det simpelthen et spørgsmål om, at mediet egner sig bedre til anden skærmadfærd? Min tro er, at det er sidstnævnte! Uanset hvad er der ingen tvivl om, at der er en enorm forbindelse mellem de to.

At tage vores hvidt papir og infografisk sammen finder vi, at Twitter-brugere er mere tilbøjelige til at se tv og være i stand til at være indflydelsesrige i andres beslutninger, når det kommer til spørgsmålet om "hvad ser jeg næste gang?" De er også mere tilbøjelige til at blive opsøgt efter deres mening om tv og er meget engagerede i rummet. Gavin Bridge, IPSOS

Her er IPSOS infografik. Sørg for at downloade hvidbogen, Twitter-effekten: Forståelse af Twitters rolle i tv-adfærd, for yderligere detaljer.

twitter-tv-infografik

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.