Twitter er min nye søgemaskine

twitter søgning

Jeg følger i øjeblikket 341 folk på Twitter. Jeg kontaktede Twitter og bad dem om at aktivere 'auto-follow'. Det betyder, at hvis du følger mig, følger jeg dig automatisk. Det er ikke en dokumenteret funktion, og det er heller ikke i brugergrænsefladen ... men nogen fortalte mig om det, så jeg bad om det, og Twitter aktiverede det nådigt.

Der er mange diskussioner på nettet om Twitter, og det kan det eller kan ikke be a spilde of tid.

Da nye kommunikationsværktøjer og teknologier vises på nettet, er der ofte en transformation i deres brug, som måske ikke var forventet af dets skabere. Først i dag indså jeg, hvor meget jeg bruger Twitter som en søgemaskine, og hvordan jeg bliver brugt som en søgemaskine af andre. Det forekommer mig, at Twitter i sidste ende kunne tage en hel del ud af nogle andre teknologier - måske er det regionale eksempel ChaCha, den hjernedrevne søgemaskine.

ChaCha har ikke altid modtaget i pæneste trykke - og jeg har ærligt talt aldrig forstået, hvad forretningssagen var for det. Mennesker, der støtter søgning, virker meget ineffektive. Og måske er det ... hvis du er en virksomhed og ikke et samfund.

Når det er sagt, er fordelen ved Twitter som søgemaskine bemærkelsesværdig. Jeg har omgivet mig med forretningseksperter, venner og kolleger, som jeg kan lide at dele med og lære af. Jeg respekterer dem uafhængigt, de er ikke en fremmed i den anden ende af internettet. Og efterhånden som antallet af personer, jeg er begyndt at følge, er blevet større - så er kvaliteten og kvantiteten af ​​de svar, jeg har modtaget, når jeg sender et spørgsmål.

Da jeg spurgte om en online fotoredigerer, svarede to mennesker straks med Voliere. Da jeg bad om en Slideshare alternativ (de har været nede meget for nylig), modtog jeg ikke mindre end et dusin svar. OG jeg var i stand til at svare og 'finjustere' mit spørgsmål for virkelig at finde den rigtige løsning. Med Twitter, Jeg kan forfine min søgning, få meninger og anbefalinger så hurtigt som jeg kan klikke på et par resultater i google.

Hvis du er bekymret for at følge for mange på Twitter, kan du måske tænke på det med et andet perspektiv. Twitter er min nye søgemaskine.

8 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Doug, efter at have læst dit indlæg gik jeg bare for at tilmelde mig. Imidlertid har nogen brugt mit brugernavn, så jeg er nødt til at ændre det. Det eneste problem er, at jeg stadig ikke ved, hvordan jeg bliver en tilhænger, eller hvordan jeg skal følge nogen. Mit brugernavn er dratanon. Kan du venligst føje mig til din tilhængerliste? Tak, Doug.

 3. 4
 4. 5
 5. 6

  Jeg er bestemt på samme måde ... Måske Social Searching re. Twitter erstatter SEO ... Det ville være my eksperiment - prøv at søge efter min blog 😛

 6. 7
 7. 8

  Douglas - Jeg er også en stor Twitter-fan. Det giver dig mulighed for at kommunikere i små uddrag, der er essensen af ​​det, du tænker eller deler. Plus Twitter er fuld af kyndige tidlige adoptere og webentusiaster. Jeg havde ikke hørt om auto-follow, men det er en rigtig sej funktion! Tak for at dele den ene.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.