Brug af Twitter til Lead Acquisition

Den bedst mulige funktion i Twitter som kommunikationsmedium er, at det er tilladelsesbaseret. Du behøver ikke følge mig, og jeg behøver ikke at følge dig ... intet håndtryk, ingen godkendelser, ingen indgriben nødvendig. Hvis jeg af en eller anden grund fornærmer dig eller spammer dig ... eller bare du bliver træt af mine tweets, kan du følge med. Ingen følelser kommer til skade - ingen skade, ingen fejl.

Denne måned, Navy dyrlæger skyder forbi 1,000 brugere online. Dette er et socialt netværk for veteraner, der ejes og drives af veteraner. Når indtægterne begynder at overstige udgifterne, og startomkostningerne tilbagebetales, glæder vi os til at gøre NavyVets.com til en nonprofit-virksomhed-med alle indtægter tilbage til Veterans 'velgørende formål.

Twimailer-e-mailFor at holde omkostningerne lave har jeg kørt meget små budgetter med pay-per-click-annoncering og organiseret webstedet så meget som muligt.

I går aftes gjorde jeg noget lidt anderledes, jeg tilføjede en NavyVets Twitter konto, tilføjede aktivitetsfeeden til Twitter-kontoen ved hjælp af twitterfeed, Og derefter søgte efter og fulgte Navy Veterans på Twitter!

Det er et tidskrævende job, men efter en periode fandt jeg og fulgte omkring 40 Navy veteraner på Twitter. Dette sender dem en besked med mine oplysninger, så de kan tjekke Navy Vets -profilen. Mange af de mennesker, jeg fulgte, vendte om, besøgte Navy Vets -netværket og ansøgte om medlemskab! Det er ikke den nemmeste metode til at erhverve leads, men det var både effektivt og irriterede ikke nogen, så jeg tror, ​​det er en succes!

Nogle yderligere Twitter-værktøjer

Den e-mail, du modtager, når nogen følger dig på Twitter, er ret bare bare bones. Nogen på Twitter vendte mig til Twimailer. Du erstatter din Twitter-e-mail-adresse med Twimailer-e-mail-adressen og voila! Se billedet til højre. Du modtager meget informative e-mails med foto, profiloplysninger, seneste tweets samt hurtige links til at følge, blokere eller rapportere brugeren til SPAM.

Da alles offentlige tweets er tilgængelige med søgning, ser det ud til, at dette er en fantastisk måde for virksomheder - ikke bare reagere på kunderne - men også proaktivt at oprette forbindelse til potentielle kunder!

Har du et produkt eller en tjeneste, du ønsker at promovere? Nogle værktøjer til Twitter svarer, hvis nøgleord er nævnt, og / eller et specifikt geografisk område er specificeret. Jeg tror, ​​det kan være lidt påtrængende - heldigvis tilbyder de også en fravalgsmekanisme. Jeg prøvede Tweetlater for et stykke tid tilbage, men til ingen nytte. Simpelthen at følge Twitter-kontoen er et dejligt, stille middel til Nudging kontoen til at tjekke dig ud.

Dette er datamining, og det er en temmelig velkendt teknik til at erhverve leads via datakilder. Datamining af Twitter kan være et godt middel til at finde nye kundeemner på Twitter i dag!

2 Kommentarer

 1. 1

  Hvad synes du den tid til søgning var værd for dig, Doug? Tror du, at "Twitter-forsker" nogensinde kan være en betalt stilling?

  Jeg ville være interesseret i at kende resultaterne fra dette Naval-initiativ.

  • 2

   Hej Amy!

   NavyVets vil være en nonprofit og er et kærlighedsarbejde for mig - jeg vil gerne have et veterans websted, der rent faktisk tager sig af veteraner i stedet for at udnytte dem til annonceindtægter. Så jeg er ikke rigtig sikker på, hvilken værdi jeg skal lægge på det! Jeg er sikker på, at nogen vil betale for denne slags arbejde!

   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.