Kære Twitter, Stop venligst følgende galskab

Twitter nedHver dag holder jeg øje med, hvad jeg følger videre Twitter. Hvert eneste medlem, der følger mig, plejede at betyde noget. Jeg opbyggede min tilhænger organisk ved at vinde tjeneste hos en tilhænger ad gangen.

Ikke mere. Nu er det latterligt ... automatisk følge tidevand udføres minut for minut. Jeg kunne gå på Twitter i dag og finde et par hundrede svindlere, der får dig op over 10,000 tilhængere i løbet af få dage. Twitter må anstrenge sig under disse nummers ekstraordinære vægt.

Jeg ved ikke, hvad der tvinger nogen til at snyde tallene for at få tomme øjenkugler. Hvilken slags ego har du brug for for at gå den vej? Jeg er ikke sikker, men det irriterer mig virkelig. Mine 5,000 tilhængere plejede at betyde noget. Nu er jeg godt over 6,000 ... men mange af de nye tilhængere er automatisk fulgte telefoner.

Disse automatiske følgesystemer skal fungere eksternt på Twitter, så det skal være let at identificere og blokere dem. Twitter bør gøre det lige nu - ikke kun for at slippe af med falske oppustede efter tællinger, men for at lette den belastning, som alle disse tilhængere skal gøre for at påvirke Twitters ydeevne for resten af ​​os, der sætter pris på deres service.

Venligst Twitter ... gør noget ved det! De ødelægger din ansøgning.

12 Kommentarer

 1. 1

  Jeg plejede automatisk at følge, da jeg først startede, og derefter indså, at de typer mennesker, jeg godkendte, ikke var den, jeg ville følge. Nu vælger jeg en efter en. Jeg følger dig nu, som jeg tjekkede og ikke havde været det allerede.

  • 2

   Jeg har faktisk sendt en anmodning til Twitter for at fjerne min auto-follow-indstilling, men jeg har endnu ikke hørt tilbage ... Jeg synes, de har ret travlt lige nu! Forhåbentlig tilføjer de en mulighed, så jeg bare kan slå den fra selv. Nu fortryder jeg det Michael!

   Jeg tjekker hver enkelt og følger ikke efter, når jeg ser, at de simpelthen er en spammer eller en automatisk efterfølgende falsk (de skyder i luften fra et par følgere til tusinder om en uge).

   Tak!
   Doug

 2. 3

  twitter er på verdensherredømme nu. alle på mit kontor twitterer hele tiden. Jeg oprettede ikke en automatisk opfølgning

 3. 4
 4. 6
 5. 7
 6. 9

  Livet er for kort til at blive rodet med folk, der ikke deler de samme interesser som dig ... Jeg føler, at kontakter skal være som en "god" flaske vin, du skal vælge og bestemme, hvad der passer bedst til din smag!

 7. 10

  OMG. Tak fordi du skrev dette. Jeg har et kærligheds- / hadforhold med Twitter af netop denne grund. Bare i går deaktiverede jeg meddelelser, fordi jeg simpelthen spildte for meget tid på at behandle nye (tomme) tilhængere dag efter dag efter dag (og jeg har ikke engang nær det store antal følgere som nogle).

 8. 11

  Jeg troede, det var en ændring for dig. Jeg kan huske, at du sagde, at du automatisk fulgte alle, der fulgte dig, og at du var interesseret i hver eneste af dine tilhængere. Spekulerer på, hvad der ansporede ændringen generelt i din mening om denne strategi? Var det bare spammere?

 9. 12

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.