Integrering af retweet-knapper i din WordPress-blog

twitter

twitterTwitter vokser som en fantastisk ressource med relevant trafik til websteder og blogs. Jeg opfordrer alle mine klienter til at bruge RSS til Twitter-automatisering gennem værktøjer som f.eks HootSuite or twitterfeed. Jeg vil også opfordre dig til at integrere de besøgendees mulighed for at tweet direkte fra din blog.

Jeg har testet et par tjenester, herunder et par WordPress-plugins ... og besluttede til sidst at integrere Twitters Retweet-knap. Jeg kan godt lide den interaktion, som integrationen leverer. Mens andre integrationer kræver, at du klikker og derefter indsender fra Twitter, giver denne knap dig mulighed for at logge ind en gang, og du skal bare klikke på Retweet-knappen, og du er færdig. Noget lettere vil resultere i større brug, når det kommer til internettet!

Nogle af plugin'erne tillader dig ikke at finde knappen korrekt. Jeg vil have min direkte på linje med den person, der læser postens titel. Hvis mit indlægstitel er mere end en linje ... knappen vinder ned, da jeg kun kan placere den med mit indlægs indhold. Som et resultat integrerede jeg det manuelt ved at placere følgende kode over mit indlægstitel på min hovedindeksside, arkiv- og kategorisider og den enkelte indlægsside inden for mit tema:

7 Kommentarer

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Hej. Jeg er også interesseret i at gøre dette, men ser ikke ud til at få det konfigureret rigtigt. Når jeg placerer den over posttitelkoden på den enkelte side i stedet for at sidde til højre for titlen og i tråd med den, skubber den titlen ned. Kan du forklare, hvad jeg laver forkert. Tak.

  4. 5

    Dette opdateres, så den relevante tekst og link er befolket inden for en side med flere Twitter-knapper som indekssiden og kategori eller arkivsider. Du behøver ikke tilføje data-url og datatekst til sider med et enkelt indlæg - Twitter trækker oplysningerne fra sidetitlen og den kanoniske URL.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.