Twitter Analytics er ankommet

logo klikket

Clicky er utrolig enkel analytics pakke, der fortsat imponerer mig til brug på enhver blogging-pakke. En spændende funktion, der for nylig er tilføjet, er en fantastisk Twitter-overvågning:

Twitter Analytics

Integrering af Twitter-statistik i din Analytics-pakke er en god idé. Den regel, jeg har oprettet for at finde mig eller min blog, er:

douglaskarr ELLER "douglas OG karr" ELLER "doug OG karr" ELLER martech.zone

Det giver mig detaljer om min kommunikation på Twitter eller andre mennesker, der kommunikerer om mig, inklusive Total tweets, Svar, Links, Positiv tone, Retweets, Spørgsmål, Negativ tone, Afsendere, modtagere og Hash-tags nævnt.

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Fantastisk post doug. Tak for informationen om dette. Vi som marketingfolk skal være i stand til at se mere end bare twitter er et tophenvisende websted, når vi ser på vores klients webanalyse. Glad for at se Clicky tager føringen på dette.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.