Hej Twitter, jeg prøvede annoncer, og her er hvad der skete

twitter mislykkes hval

Jeg har læst blandede anmeldelser på Twitter Advertising. Da jeg ikke selv havde brugt det, tænkte jeg, at det kunne være værd at give et skud. Jeg vil gerne tiltrække flere folk til Marketing Technology Twitter-kontoen, og jeg ville se, om nogle annoncer ville hjælpe. Jeg får ikke ud af det.

Hej @ TwitterAds, jeg prøvede at bruge penge sammen med dig, men du ville ikke lade mig

Jeg navigerede nøje gennem filtreringsindstillingerne for at indsnævre mit publikum. Jeg valgte Marketing som en kategori, satte nogle nøgleord fra vores kategorier til målretning og leverede endda et par dusin andre brugerkonti for også at forsøge at tiltrække deres tilhængere.

Da jeg gennemførte målretningen, fik jeg muligheden for at vælge en af ​​mine tweets eller bygge min egen. Jeg valgte at lave min egen. Igen ... Jeg brugte lidt tid på at udarbejde en besked til test og et godt billede til det.

Og så forsøgte jeg at udgive Twitter-kortet ... bemærk fejlen:

Fejl ved offentliggørelse af Twitter-annoncer

Grrr ...

Intet problem, siger jeg til mig selv. Jeg så, at der er en gem-knap for at gemme din kampagne øverst til højre. Så jeg klikker på gem og ... bemærk fejlen:

Twitter-annoncekampagne mislykkedes

Jeg har absolut ingen idé om hvad jeg skal gøre nu. Jeg kan ikke gemme alt det arbejde, jeg målrettede mod kampagnen, og kan ikke gemme alt det arbejde, jeg udførte på annoncen.

En kommentar

  1. 1

    Du er ikke alene! Jeg kører Twitter-annoncer, lejlighedsvis for mig selv, mest for kunder, og det er virkelig, virkelig buggy. Jeg har været kendt for at gå væk i vrede gang på gang. De har virkelig brug for at ordne dette, hvis de skal tjene penge.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.