Tweaks: Flytning til et bredere format

Jeg har arbejdet i weekenden på et par steder for en af ​​mine venner i Vancouver. Dermed har jeg taget et dybt kig på nogle statistikker og set en hel del designsider på nettet. Jeg besluttede at udvide mit layout for at gøre det lettere at læse. Jeg vil lægge en undersøgelse ud af dette - lad mig vide, om du elsker det eller hader det. Jeg vil ikke børste mine besøgende, der kører 800 x 600 eller derunder, men det er kun 3% af mine besøgende. Som et resultat tror jeg ikke, det er en kernegruppe blandt mine læsere.

Når jeg fortsætter med at arbejde på andre kunders websteder, skal jeg arbejde med disse nyere bredder afhængigt af deres publikum. Jeg håber du kan lide det!

2 Kommentarer

  1. 1

    Jeg så ikke dit gamle layout, men jeg kan virkelig godt lide dette med Anaconda-temaet. Skrifttypen er også meget let for øjnene ... er det standard anaconda skrifttype?

  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.