Gør LinkedIn til en CRM med Diigo

Med Yahoo! ser ud til at trække stikket i deres mest nyttige applikation, Delicious, I eksporteret alle mine Delicious bogmærker og importerede dem til Diigo. Seriøst Yahoo! Hvorfor ikke bare sælge lækker?

Anyways ... efter at jeg installerede Diigo, installerede jeg Diigo-udvidelsen til Chrome. Dette var, da jeg var forbløffet… Jeg kan fremhæve sektioner af sider, bogmærke-sider, privat bogmærke dem og vigtigst af alt efterlade noter på en side ... alt fra en praktisk knap i Chrome-adresselinjen. Wow!

Jeg har haft denne idé i et stykke tid ved, men endelig fik den til at bruge i dag. Jeg åbnede LinkedIn for en profil (jeg valgte Patric Welch fra Noobie.com. Jeg privat taggede Patrics profil og inkluderede tag-linkedin.
Bogmærke en LinkedIn-profil med Diigo
BEMÆRK: Jeg var nødt til at slette alt det querystring crap, som LinkedIn tilføjede i URL'en.

Derefter skrev jeg og gemte en private bemærk Diigo-note på Patrics LinkedIn-side:
Føj en notat til LinkedIn-profilen med Diigo

Awesome ... nu når jeg vender tilbage til Patrics profil, kan jeg se de noter, jeg har skrevet. Jeg kan også læse alle mine LinkedIn-tags direkte fra Diigo!
Slå noterne og profilerne i Diigo op

Selvfølgelig er dette en ret flygtig måde at håndtere dine CRM-data på ... LinkedIn kan ændre sin URL-struktur, Diigo kan dø, eller et vilkårligt antal ting imellem kan gå galt. Dette er dog et fantastisk hack, mens jeg faktisk prøver at finde en CRM, der er så enkel at bruge. Det behøver ikke bare at arbejde med LinkedIn, heller ikke ... du kan også gøre det med Twitter eller Facebook!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.