Vi mod dig! Er du tunet ind?

indstilletEfter at have læst en hel del af Tunet ind, Jeg blev virkelig fascineret af et af de spørgsmål, som holdet stillede Pragmatisk markedsføring. Taler dit websted om din virksomhed, eller taler det om dine kunder?

Selvom det er vigtigt at retfærdiggøre din autoritet i dit rum, er det meget vigtigere for dig at tale med det, du har opnået for dine kunder. Jeg stillede spørgsmålet på Twitter og det fik lidt opmærksomhed fra en hel del folk, inklusive Andy Beal of Markedsføring Pilgrim.

Jeg besluttede at sætte mig på prøve ... taler jeg mere om mig selv på min blog end om læserne? Jeg skrev en Tuned In Calculator for at finde ud af det! Lommeregneren analyserer dit feed og måler lydstyrken på Jeg, mig, vi, dig, du, os, osv. i feedets indhold. Det vejer også titler større!

Her er resultaterne for min blog, en 9 ud af 10:
indstillet resultat

Dette betyder dybest set, at jeg taler om dig størstedelen af ​​tiden! Interessant nok lagde jeg feed-adresserne til nogle større A-lister, og resultaterne var overalt! Giv det et skud! Hvis du finder nogen Narcissister (En score på 0), så lad mig det vide! Jeg havde det sjovt med titlerne på resultaterne.

Og sørg for at hente en kopi af Tunet ind: Afdæk de ekstraordinære muligheder, der fører til forretningsgennembrud. Det er en fremragende bog om effektiv kommunikation med kunder og potentielle kunder for at få din virksomhed til at vokse. Min favoritfunktion i bogen er, at hvert afsnit giver eksempler på virkelige verdener af Tuned In-virksomheder!

13 Kommentarer

 1. 1

  Jeg klarede mig ikke så godt. 60% om mig selv. Men jeg er ikke sikker på, at jeg forstår dette. Det er min blog. Jeg prøver ikke nødvendigvis at tale om mine kunder. Jeg prøver at tale * til * dem, hvilket uundgåeligt får mig til at bruge ord som "jeg" og "mig". Hvis jeg stansede kopien resten af ​​mit websted, ville "mig" -faktoren sandsynligvis falde til 10% eller derunder.

  • 2

   Jeg er enig, Patric. Det er bare en smuk lille check for at se, om du altid taler om dig selv eller ej. Selv når vi taler om os selv, synes jeg det er vigtigt at sætte det i sammenhæng FOR publikum. Jeg taler meget om mig selv på bloggen, men jeg prøver at kommunikere, hvorfor det er vigtigt for dem!

 2. 3

  Sejt værktøj! Jeg scorede det samme som Patric. Som en retningslinje er det nyttigt, selvom jeg er enig i, at der er mange variabler, der påvirker betydningen af ​​en bestemt score. At måle din blog over tid efter en tendens kan være mere værdifuldt end at se på et bestemt nummer.

 3. 4

  På Marketing Pilgrim taler vi om "dig" 60% af tiden. Jeg er tilfreds med det, fordi folk læser bloggen for her "vores" mening om marketingnyheder og hvordan den påvirker "dem." Så det er en god balance.

  Når du faktisk sælger et produkt eller en tjeneste, skal 90% være et mål at sigte mod.

  Dejligt værktøj Doug!

 4. 6

  Doug,

  Glad for, at du nød bogen. Dette er et fantastisk første skridt i vurderingen af, hvor du er på tuned in-spektret. Tak fordi du delte det. Vi ser også på lignende måder at vurdere, hvor gode vi er til markedssensing, skabe produkter, der løser reelle markedsproblemer og lancere løsninger, der giver genlyd hos købere. Jeg ser frem til at dele dem med dig og dit samfund.

  Phil, Craig og David

  • 7

   Phil,

   Mange tak for at komme forbi! Jeg nød virkelig bogen og værdsatte dit teams gennemsigtighed - det var tydeligt, at I virkelig tog jeres rigdom af viden og mange års erfaring og lagde det hele under et enkelt omslag. Godt arbejde!

   Doug

 5. 8

  Tak for værktøjet Doug. Jeg scorede 50-50. For et blog-websted, der ville være en ret god balance ligesom Andy har sagt.

  For mange e-handelswebsteder er vi nødt til at tænke på dem som mere end blot en online brochure om virksomheden. Bestemt jo flere "dig" eller "dine" ord, der vises på et websted (direct mail eller hvilken som helst annonce), der tilbyder et produkt / en tjeneste, bliver et bedre marketing stykke end et, der har mere "jeg" og "mig" i det. Dette er de grundlæggende begreber bag stor tekstforfatning.

  En god tekstforfatterbog til folk til at begynde med er den klassiske bog af Claude Hopkins, Scientific Advertising. Dette er et SKAL LÆSES (hvis du ikke allerede har gjort det), og mange af de mest succesrige virksomhedsejere har brugt det til at omdanne deres forretningsmarkedsføring for at øge salget. Selv for dem, der har læst det, betaler det sig at læse det et par gange til.

 6. 9

  Hvilket fantastisk værktøj. Tak for oprettelsen. Jeg er glad for at sige, at min blog scorede 9. (Stort lettelse suk - forestil dig, om en af ​​de fyre, der skrev bogen, var en skør score ...) Pas på, David

 7. 10

  Me-point: 85 andre point: 91

  Betænksom (5 ud af 10)

  Hmmm ... Gæt jeg stadig har noget arbejde at gøre med min.

  Præcis værktøj dog tak

 8. 11
 9. 12

  Douglas, tak fordi du delte din Tuned In Calculator. Jeg er en stor fan af bogen Tuned In og er alt for værktøjer, der hjælper os med at blive mere opmærksomme på vores mangler.

  Jeg er interesseret i at finde ud af mere om, hvordan du finder på score. Har du sendt oplysninger om de metrics, du bruger til at beregne scoren? Jeg vil helt sikkert bruge din lommeregner til at forbedre min score. At vide, hvordan du udleder score, vil hjælpe endnu mere. -Michael

 10. 13

  Tak Douglas godt værktøj og post - tilsyneladende min scorede 10/10
  (Me-point: 1 Andre point: 80) Jeg gætter på, at jeg burde fokusere mere på mig ...
  Måske får du en chance for at komme forbi min blog engang - http://www.kasumiseo.co.uk/ - Jeg blogger om SEO og online markedsføring (det vil helt sikkert give mig et ekstra point !!!)
  Af interesse hvad synes du er det ideelle resultat for din lommeregner?

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.