Er det virkelig forlovelse?

Hvad er ægte marketingengagement

Hvis jeg taler med min kæreste 83% mere i denne måned end sidste måned, er jeg det mere engageret? Hvad med hvis jeg fremsatte et par kommentarer om hende? Er jeg forlovet?

Nej.

Definitionerne af engagement er klare:

(1) En formel aftale om at blive gift.
(2) En ordning for at gøre noget eller gå et eller andet sted på et fast tidspunkt.

Merriam Webster Definition af engagement

Over en for ti år siden, Jeg offentliggjorde først dette rant, som jeg ønskede, at marketingfolk ville holde op med at udtrykke udtrykket engagement som en forretningsmåling. I dag er det stadig et problem i vores branche, så jeg har fulgt det op med nedenstående video.

Tid målt på siden, antal kommentarer, antal følgere, antal stemmer eller endda antallet af minutter, der er set, hjælper ikke din virksomhed, medmindre du kan justere engagement til en faktisk forretningsresultat. Hvis du ikke kan, er det bare en forfængelighed metrisk.

Jeg klager stadig over misbrug af begrebet engagement i dag, fordi jeg er vidne til alt for mange kunder, der bruger store summer på indhold, der ikke giver nogen forretningsfordel.

Det er ikke engagementdet er det dating. Og det betyder ikke, at marketingfolk ikke skal forfølge en form for interaktion mellem seere, tilhængere, fans, lyttere osv ... de burde. Men marketingfolk skal i sidste ende tilpasse denne interaktion med faktiske forretningsresultater.

Dating er enhver social aktivitet, der udføres af typisk to personer med det formål at hver vurdere den andres egnethed som deres partner.

Hvis dine besøgende bruger mere tid på dit websted, tillykke! Du går mere sammen, og det er et godt tegn ... men det er ikke et engagement. Når din besøgende køber ringen og lægger den på din finger, skal du fortælle mig, at du er forlovet. Når antallet af disse besøgende stiger, og de køber mere fra dit websted, kan du fortælle mig, at dit engagement stiger.

Markedsførere, der ikke kan måle investeringsafkast med sociale medier brug udtryk som engagement for at legitimere deres indsats og wow deres kunder ... mens du spilder deres penge.

Da Jeffrey Glueck holdt åbningstalen på eMarketing Association-konferencen for et årti siden, fortalte han en stor historie om Travelocity opstart af sociale mediekampagner ved hjælp af gnome og Mit rum.

Efter engagementstandarder var kampagnen en kæmpe succes ... alle blev ven med kabine og kommentarer og samtaler fløj! Folk brugte mere tid på siden, og der var masser af eksponering. Desværre kostede kampagnen dog $ 300 og var en fiasko ved at drive forretning til Travelocity. Med andre ord ... intet engagement.

PS: På en side note ... Jeg har en kæreste, men vi er ikke forlovede.

PPS: Tak til Ablog Biograf for at producere denne spektakulære video! Dette er det andet i vores Myter, misforståelser og rants serien.

8 Kommentarer

 1. 1

  God Herre… Jeg faldt næsten ud af min stol på kontoret efter at have læst titlen på dette indlæg. Trafik betyder ikke noget i det lange løb .. salget er det, der tæller .. Omsætning. Omsætning. Omsætning.
  Godt indlæg.

  • 2

   Hej Kyle!

   Tillykke med at bringe Stephen om bord. Han er en god fyr, og jeg er glad for, at han har sluttet sig til jer ... Jeg tror, ​​du vil blive forbløffet over, hvordan han graver ind og finder ud af tingene.

   Re: dette. Jeg synes, det er utroligt vigtigt at opbygge et forhold til dine kunder og kunder - og nogle ting er meget vanskelige at måle. En af grundene til, at jeg elsker blogging og sociale medier så meget, er at jeg KAN være gennemsigtig, jeg kan være ærlig, jeg kan give mine kunder en masse opmærksomhed - men mest af alt - jeg VED at alle de ting, der var hårde at måle før er målbare nu.

   Jeg vil bare udfordre marketingfolk til at give deres kunder en synlig tragt, der giver dem bevis for, at a fører til b, b til c og c til d. Når kunder finder ud af at være åbne, ærlige og tilgængelige ... har de det bedre! Vi skal bare bevise det for dem.

   Dejligt at se dig her! Hvornår kommer du til The Bean Cup?
   Doug

 2. 3

  Måske kommer vi ind i et semantisk argument her, men jeg synes, det er værd at have.

  A. Det ser ud til, at engagement er en enestående begivenhed i din analogi (eller i det mindste en begivenhed udløst udelukkende af køb). Jeg vil argumentere for, at en anden definition af engagement er at "trække ind i eller involvere" en person i en samtale eller et forhold. Forlovelse er ikke en entydig eller endda en klimatisk begivenhed. Det er de små forhold, der kulminerer i et rigere forhold mellem virksomhed og kunde. Det krymper afstanden mellem dem.

  B. Hvert af disse udtryk for "engagement", som du opregner, kan kvantificeres, og jeg definerer dem også som engagement. Hvor jeg deler din skepsis, er når hvert af disse udtryk kvantificeres for deres egen skyld. Bare fordi nogen efterlader en kommentar, betyder det ikke nødvendigvis, at de er tættere på at tage en forretningsdefineret handling såsom at foretage et køb. Forlovelseshandlinger skal bygge mod et slutresultat, som en virksomhed ønsker. Marketing skal gennemføre denne (ofte ikke-lineære) vej. For eksempel, hvor Travelocity mislykkedes, var bare at skabe en cool bevidsthedskampagne uden at tænke på, hvordan hvert kundeengagement ville få den enkelte til at gennemføre et slutmål.

  C. Hvis vi ønsker at arbejde med din analogi ... Jeg tror ikke, at virksomheder virkelig får en ring fra deres kunder. Virksomheder skal konstant opsøge en kunde, engagere dem, oprette nye relationer med dem. Hvis et firma mener, at de endelig har gået deres kunder ned ad gangen i ægteskab, vil de blive virkelig overraskede over, hvor hurtig skilsmisse er i deres billede.

  Undskyld for den langvarige kommentar, men jeg tror, ​​at engagement er en vigtig måling for markedsføring, og at den kan bygges mere effektivt. Bare et andet synspunkt.

  • 4

   Chris,

   God feedback og god samtale. Inden for din feedback vil jeg udfordre forestillingen om, at nogen af ​​disse begivenheder rent faktisk 'fører' til et monetært forhold. Vis mig en enkelt virksomheds salgstragt, der viser, at det primære middel til at få folk til at købe fra din virksomhed begynder med, at de kommenterer din blog ... eller at der er et forhold mellem antallet af tilhængere, du har, og dit samlede marketingbudget.

   Jeg antager, at min frustration ligger i det faktum, at folk tror, ​​at dette bliver en slags pseudo-præstationsindikator for virksomheder. Som marketingmedarbejder er jeg nødt til at give BEVIS og analytiske data, der viser en årsag og virkning sammenhæng mellem disse ting og det faktiske køb. Til dato tror jeg, det er bs

   Med stor respekt!
   Doug

 3. 5

  Doug, dette er en fantastisk analogi, og jeg er enig i, at 'engagement' er overbrugt og udslidt. I sidste ende er marketingfolk nødt til at fokusere på, hvad der driver forretning og bringer folk alvorligt i at opgive deres penge til dine produkter og tjenester. -Michael

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.