Triple din blogs trafik med relevante besøgende

virksomhedsblogging

bob burchfieldBob Burchfield har været en lang tid ven og en af ​​de bedste fyre her i Indianapolis. Han kommer til alle de regionale begivenheder og har den mest omfattende Indianapolis begivenhedskalender i regionen på AroundIndy.com. Bob sendte denne note til mig i dag:

Doug,

Jeg vil dele med dig om et lille blogging-projekt, der er gået i gang den sidste måned. En af amtets CVB'er (konference- og besøgsbureauer) spurgte, om de kunne skrive en gæsteblog til min AroundIndy.com blog. Jeg har offentliggjort det dagligt (og senere ugentligt) siden 2008, men har aldrig brugt det til andet end en top 10 liste over ting at lave i Indianapolis i den kommende uge. Så da jeg fik denne anmodning, tænkte jeg, hvorfor ikke åbne den for alle CVB'er og områdesteder? Så jeg sendte en invitation til omkring 100 af dem via e-mail. Artiklerne begyndte at komme ind natten over. Jeg begyndte at offentliggøre en dagligt hver morgen kl. 6, den 16. maj.

Godt………..

I ugen 16. - 22. maj, trafikken på bloggen steg 77.5% fra den foregående uge. I ugen 23. - 29. maj, trafikken var tredobbelt den foregående uge. Trafik i maj 2011 var 128.6% højere end maj 2010. Gæstebloggen den 30. maj satte en en dags trafikrekord på stedet, en stigning på 79.1% fra den foregående dags højde.

Det mest interessante for mig er, at hvis jeg vælger en nøglefrase fra hver blog og foretager en Google-søgning, vises den på den første side i Googles søgeresultater inden for en time efter at være blevet sendt.

Inspirationen til denne indsats kom fra læsning Corporate blogging for dummies. Så jeg skriver bare for at sige "tak" for al den hjælp, rådgivning, support og gode oplysninger, som du har delt med mig (og mine studerende), siden vi første gang mødtes på Southside Smoosiers (jeg savner stadig disse sammenkomster kl. The Bean Cup).

Med venlig hilsen,

Bob Burchfield, redaktør
AroundIndy.com, LLC

Tak til Bob for at tage sig tid til at skrive til mig. Derfor skrev vi bogen! Vi ønsker, at folk skal udvide deres autoritet og relevans online med handlingsbare, målbare strategier. Disse slags e-mails er dem, der sætter et smil på mit ansigt og giver mig energi!

5 Kommentarer

  1. 1
  2. 3
  3. 4

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.