2 Kommentarer

  1. 1

    Jeg er med dig Doug. Jeg vil så gerne widgets, men de efterlader mig altid at have mere. Jeg vil komme ind i dem, tilpasse dem, matche dem med mit websted, og det kan jeg aldrig. Så jeg bruger altid hårdkodning og håndbygger alt. Måske er jeg bare en sucker for den tilfredshed, jeg får selv at bygge noget.

  2. 2

    Jeg er en indholds fyr og er ansvarlig for resultaterne eller mangler der for otte websteder, inklusive mine egne. Jeg mindes alt for ofte (og smerteligt!) Om, hvor lidt der kræves for at afspore en besøgende. Grundlæggende, hvis du lægger noget på dit websted, ville det være bedre at virkelig forbedre brugeroplevelsen og / eller flytte folk mod en konvertering. Ud over disse to ting, og du lægger fare på webstedets forretningsmål.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.