Følg de bedste sociale medieindflydere fra 2014

Social Media Influencers Arketyper

Dr. Jim Barry fra bloggen Edu-Tainment Social Content Marketing har sammensat en liste over de bedste indflydelsesrige på sociale medier (med din virkelig på det!). Den gode læge har skrevet et fascinerende, detaljeret indlæg om de 4 arketyper af disse påvirkere, der beskriver de træk og typer af indflydelse, de har i branchen, herunder:

  • Undervisere - yde hjælp og indsigt
  • Coaches - engagere og hjælpe (du finder mig her!)
  • entertainere - engagere og inspirere
  • karismatiske - give indsigt og inspiration

Det er en god liste og artiklen er et must læse. Jeg sætter stor pris på, at jeg er opført som en træner. Jeg tænker ikke på mig selv som en førende tankegang i branchen, men jeg tror, ​​jeg er en ærlig læge og giver en blog, der hjælper marketingfolk med at finde nye værktøjer og metoder til at forbedre deres håndværk. Jeg er åbenlyst på et personligt plan, så det kan påvirke min karisma og evne til at underholde. Uanset hvad er jeg beæret over at være på en sådan utrolig liste.

Top-50-sociale medier-påvirkere

Jeg troede, det kunne være rart at gøre det let for dig at følge disse folk, så her er listen med deres Twitter-følgeknap!

UndervisereCoaches


entertainere


karismatiske


Jeg gled i vores blogs Twitter-konto op af min. Fjern de polariserende uprofessionelle argumenter fra min Twitter-konto, og du er tilbage med Martech Zone's. Hehe.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.