Top Adsense-emner: Ajax, Flash, WordPress og Firefox

For et par uger siden integrerede jeg Adsense med Google Analytics (Tip nr. 4). Jeg er allerede fascineret af at se på resultaterne. Google Analytics har en omvendt målsti, hvor du kan se den sti, som besøgende brugte, før de klikker på annoncen. Bevæbnet med disse oplysninger kunne man tage to forskellige synspunkter:

  1. Jeg kan tjene flere penge, hvis jeg fortsætter med at skrive om disse emner.
  2. Der er efterspørgsel efter indhold i disse områder - så meget, at folk er villige til at klikke på annoncer for at få det!

Med kun et par ugers analyse under bæltet ændrer jeg ikke retninger på indholdet af min blog for blot at få yderligere annonceindtægter. Men ... det ser ud til, at folk finder min blog og efterlader den gennem annoncelinks, når de ikke finder de oplysninger, de har brug for til de emner, de søgte. Her er et sejt kig på statistikken med Reverse Goal Path:

Adsense Analytics

Disse emner? Ajax, Flash, WordPress og Firefox. WordPress er et af de 'hotte' emner på min blog med flere hits på WordPress-taggede emner end andre steder. Jeg arbejder på en WordPress Sidebar Widget lige nu, da disse er ønskelige og muligvis udsætter min blog for yderligere læsere.

Med hensyn til Ajax, Flash og Firefox ... bliver jeg nødt til at se, hvor jeg vil tage dem. Jeg er en stor fan af Ajax, men har ikke meget Flash-oplevelse (min ven Bill har meget mere). Og selvfølgelig elsker jeg Firefox, det er tilføjelsesteknologi og firebug! Firebug er i vigtigt udviklingsværktøj til enhver webudvikler.

Så ... skriv om disse emner for at imødekomme efterspørgslen, og du kan tjene flere penge på at gøre det! Analytics er sejt!

2 Kommentarer

  1. 1

    Jeg har et flash-websted
    Jeg leder efter scriptet, der viser google adsense på flash.
    hvordan kan jeg få det?

  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.