Top 3 funktioner mangler i Google Blog-søgning?

Google Blog SearchJeg bruger ikke Google Blog-søgning. Årsagen er, at Google Blog Search er en eftertanke, ikke et værktøj til forberedelse. Med andre ord skal jeg beslutte, hvad jeg vil undersøge, før jeg kan søge efter det. For bloggere, der leder efter inspiration, finder du den ikke her! Med det i tankerne mangler de top 3-funktioner i Google Blog-søgning:

 1. Søgeordsanalyse. Hvad tales der om i sidste øjeblik, time, dag, uge ​​osv.?
 2. Søgeanalyse. Hvad søges der efter i sidste øjeblik, time, dag, uge ​​osv.?
 3. Geografisk analyse. Hvad søges der efter, og hvor?

Da jeg besøgte Google for et par år siden, havde de nogle seje skærme ved hvert indgangspunkt i campus, der leverede realtidsforespørgsler, der blev udført. De havde også en high-def-skærm med kloden med repræsentationer af antallet af forespørgsler efter sprog over hele verden. Det var fascinerende at se på (min teori var, at det ikke rigtig var tilsluttet hvor som helst, men det var skinnende og køligt, og 3d, så det fangede alle besøgendes øjne med 'oohs' og aahs ').

Hvis du virkelig kunne fange alle disse statistikker i et sejt HDTV, kan du helt sikkert lægge en applikation derude, som vi kan se på. Det ville være helt fascinerende at se, hvad folk skriver og søger på, og hvor.

Jeg elsker Google. Jeg kender Google. Men Google, du er ingen Technorati. 🙂

PS:
En person fra Technorati, lad mig vide, hvad den "daglige tildeling af API Opkald ”er? I dræber mig, og det er ikke hvor på dit websted! Jeg er nødt til at udvikle en hel applikation omkring cachelagring af anmodningsserversiden, så jeg ikke rammer tildelingen ... uanset hvilken tildeling der måtte være ... arg!

3 Kommentarer

 1. 1

  Doug,
  API-opkald er begrænset til 500 dage. Jeg prøvede din widgetkode, det er virkelig sejt! Den brug, jeg vil anbefale, er at køre den ud af cron (1) en gang om dagen og offentliggøre den til en statisk javascript-fil, du kan medtage. For eksempel er et eksempel på en opsætning, som jeg forestiller mig, en, hvor widgeten offentliggøres hver dag kl.

  0 1 * * * / usr / local / bin / php /home/dkarr/web/rank_widget.php> /usr/local/apache/htdocs/js/rank_widget.js

  (specifikke stier er sammensat, men forhåbentlig giver det et godt udgangspunkt)

  Generelt skal afkobling af din API-brug og skalering af din websitetrafik frakobles 😉

  Håber det hjælper,
  -Ian

 2. 2

  Tak, Ian!

  Ja, jeg er allerede ved at udvikle version 2, hvor brugeren kan cache output og angive en udløb… måske 4 timer = 5 opkald pr. Dag ... i stedet for 500 🙂

  Så godt bygger jeg det til en WordPress-widget. Jeg kan også udvide det til forskellige formater ... som et tag, badget osv.

  Dine folk burde virkelig sætte API-opkaldstærsklen ud i dit Developer Community, så folk ved om det.

  Værdsat vejledningen
  Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.