Tog en blog pause!

RestJeg har været ret god til at prøve 1 kvalitetsindlæg på mit websted efterfulgt af et indlæg om de bedste links og artikler på nettet i et stykke tid nu. I aftes tog jeg en Blogpause. Ideelt set ville en blogpause betyde, at jeg gik i seng og faldt i søvn, mens jeg læste. Ikke for mig.

I aftes fortsatte jeg udviklingen af ​​et tilpasset Google Map til en lokal velgørende organisation her i byen. Det er et sjovt freebie -projekt, der måske eller måske ikke bruges - men at være en del af noget meget større end du er, er altid en fantastisk oplevelse. Det har introduceret mig for nye mennesker og udsat mig for nye brancher, altid et plus.

Jeg havde også nogle sjove e -mails, der gik frem og tilbage og argumenterede for kvalitet frem for kvantitet med hensyn til administration af vores produkt. Dette er altid en sjov samtale, risikoen for ikke at levere noget eller levere noget, der måske ikke er ideelt. Det er et hårdt opkald. Jeg vil stole på vores udviklers intuition og se, hvilken magi de kan opnå.

Jeg vil blive holdt ansvarlig for det, så det sætter mig virkelig derude. Folk overrasker dig ofte, når du bemyndiger dem. Det er noget, jeg forkynder, så jeg må hellere leve efter mine egne ord!

Jeg har aldrig haft en gæsteblogger her, men vil med glæde dele fokus på dette. Send mig en kommentar eller kontakte mig hvis du er interesseret. Du behøver faktisk ikke at have en blog. Faktisk vil jeg meget hellere have en, der ikke blogger, deltage i samtalen. Måske vil du 'fange fejlen'.

For mine kollega-bloggere resulterer det at have en gæsteblogger i mere eller mindre arbejde? Bare nysgerrig.

3 Kommentarer

  1. 1

    Gæsteblogging fungerer stadig. Sagen er, at du ikke er lige så tilbøjelig til at få en oplevelse af en blogger som du er - det er normalt nyere bloggere, der ønsker at gæsteblogge. Der er også mere kommunikation at håndtere.

  2. 2

    Hvis jeg fik et emne, som jeg virkelig kunne uddybe, ville jeg være glad for at være din gæst. Det er en af ​​mange oplevelser, jeg ikke har gennemgået endnu, og hvis jeg gør det levende, vil det helt sikkert være en stor bedrift.

  3. 3

    Når jeg har opbygget trafik, vil jeg forsøge at indarbejde gæstebloggere. Det ser ud som om det ville være mere arbejde, men begge bloggere ville drage fordel af partnerskabet. Det er noget, jeg synes, flere bloggere burde gøre

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.