Sådan optimeres dine titelmærker (med eksempler)

Titeloptimering til søgemaskiner

Vidste du, at din side kan have flere titler, afhængigt af hvor du vil have dem vist? Det er sandt ... her er fire forskellige titler, som du kan have for en enkelt side i dit indholdsstyringssystem.

 1. Titel Tag - den HTML, der vises i din browserfane og indekseres og vises i søgeresultaterne.
 2. Sidetitel - den titel, som du har givet din side i dit indholdsstyringssystem for at finde den let.
 3. Sideoverskrift - typisk et H1- eller H2-tag øverst på din side, der lader dine besøgende vide, hvilken side de er på.
 4. Rich Uddrag Titel - den titel, som du vil have vist, når folk deler din side på sociale mediesider, og som vises i eksemplet. Hvis et rich snippet ikke er til stede, er sociale platforme typisk standardtitel-taggen.

Jeg optimerer ofte hver enkelt af disse, når jeg udgiver en side. På det sociale er jeg måske overbevisende. På søgning vil jeg sikre, at jeg bruger nøgleord. På overskrifter vil jeg give klarhed for det følgende indhold. Og internt vil jeg være i stand til nemt at finde min side, når jeg søger i mit indholdsstyringssystem. Til denne artikel vil vi fokusere på at optimere din titel-tag til søgemaskiner.

Titel tagser uden tvivl det vigtigste element på siden, når det kommer til korrekt indeksering af dit indhold til de søgeudtryk, du søger at blive fundet i. Og for kærligheden til alt det, der er SEO... opdater venligst din startsides titel fra Hjem. Jeg kryber sammen hver gang jeg ser et sted, hvor de ikke optimerer hjemmesidens titel! Du konkurrerer med en million andre sider, der hedder Home!

Hvor mange tegn viser Google for et titellag?

Vidste du, at hvis dit titeltag overstiger 70 tegn, kan Google bruge andet indhold end din side i stedet? Og hvis du overstiger 75 tegn, vil Google bare ignorere indholdet efter 75 tegn? Et korrekt formateret titelmærke skal være mellem 50 og 70 tegn. Jeg har en tendens til at optimere mellem 50 og 60 tegn, da mobilsøgninger kan afkorte et par flere tegn.

I den anden ende af skalaen ser jeg, at mange virksomheder prøver at pakke og sætte en masse unødvendig eller bred information i deres titel tags. Mange sætter virksomhedsnavnet, branchen såvel som sidetitlen. Hvis du rangerer godt efter din brandede nøgleord, titler behøver ikke at indeholde dit firmanavn.

Der er naturligvis et par undtagelser:

 • Du har et massivt mærke. Hvis jeg er den New York Timesfor eksempel vil jeg sandsynligvis medtage det.
 • Du har brug for brandbevidsthed og har godt indhold. Jeg gør det ofte med unge kunder, der skaber et ry, og de har investeret meget i noget godt indhold.
 • Du har et firmanavn, der faktisk indeholder et relevant nøgleord. Martech Zonekan for eksempel komme til nytte siden MarTech er et almindeligt søgt udtryk.

Hjemmeside Titel Tag eksempler

Når jeg optimerer en startside, bruger jeg typisk følgende format

nøgleord, der beskriver dit produkt, din tjeneste eller din branche | firmanavn

Eksempel:

Fraktioneret CMO, konsulent, højttaler, forfatter, Podcaster | Douglas Karr

eller:

Maksimer din Salesforce og Marketing Cloud-investering | Highbridge

Eksempler på geografisk sidetitel

Cirka en tredjedel af alle mobile Google-søgninger er relateret til placering i henhold til Blå Corona. Når jeg optimerer titeltags til en geografisk side, bruger jeg typisk følgende format:

nøgleord, der beskriver side | geografisk placering

Eksempel:

Services for infografisk design | Indianapolis, Indiana

Eksempler på aktuelt sidetitelmærke

Når jeg optimerer titelmærker til en aktuel side, bruger jeg typisk følgende format:

nøgleord, der beskriver side | kategori eller branche

Eksempel:

Optimering af destinationsside | Betal pr. Klik-tjenester

Spørgsmål fungerer godt i titelmærker

Glem ikke, at søgemaskinebrugere har tendens til at skrive mere detaljerede forespørgsler nu i søgemaskiner.

 • Cirka 40% af alle online søgeforespørgsler i USA indeholdt to nøgleord.
 • Over 80% af online-søgninger i USA var tre ord eller mere.
 • Over 33% af Googles søgeforespørgsler er over 4 ord

På dette indlæg finder du titlen er:

Sådan optimeres dit titelmærke til SEO (med eksempler)

Brugere bruger Hvem, hvad, hvorfor, hvornår og hvordan i deres søgeforespørgsler langt mere end de tidligere har gjort. At have en spørgsmålstitel, der matcher en søgeforespørgsel, er en fantastisk måde at blive indekseret perfekt og få lidt søgetrafik til dit websted.

En masse andre websteder har skrevet om titelmærker og titel tag SEO og jeg er ikke sikker på, at jeg nogensinde vil konkurrere med dem, da deres websteder dominerer SEO-relaterede vilkår. Så jeg har tilføjet med eksempler for at forsøge at differentiere mit indlæg og få flere klik!

Du behøver ikke være genert for at bruge så mange tegn som muligt. Brug af højt fokuserede søgeord først, efterfulgt af bredere udtryk, er en bedste praksis.

Titeloptimering i WordPress

Hvis du bruger WordPress, kan værktøjer som Rank Math SEO-plugin giver dig mulighed for at tilpasse både din posttitel og din sidetitel. De to er forskellige. Med et WordPress-websted er postens titel typisk inden for et overskriftstag i tekstens brødtekst, mens din sidetitel er titel tag der fanges af søgemaskinerne. Uden WordPress SEO plugin kan de to være identiske. Rang matematik giver dig mulighed for at definere begge ... så du kan bruge en overbevisende titel og lang titel på siden - men stadig begrænse sidetitelmærket til den korrekte længde. Og du kan se en forhåndsvisning af den med et tegnantal:

SERP-forhåndsvisning i Rank Math SEO Plugin til WordPress

60% af Google -søgninger udføres nu via mobilen Rang matematik giver også en mobil forhåndsvisning (mobilknap øverst til højre):

Mobil SERP-forhåndsvisning i Rank Math SEO Plugin til WordPress

Hvis du ikke har et plugin, hvor du kan optimere dine rige uddrag til sociale medier, titel tags vises ofte af sociale medieplatforme, når du deler et link.

Udvikl en kortfattet, overbevisende titel, der får klik! Fokus nøgleordene på, hvad du tror, ​​den besøgende vil være fokuseret på og intet mere. Og glem ikke at optimer din metabeskrivelse for at få din søgebruger til at klikke igennem.

Pro Tip: Når du har offentliggjort din side, skal du kontrollere, om du rangerer om et par uger med et værktøj som Semrush. Hvis du ser, at din side rangerer godt efter en anden kombination af nøgleord ... omskriver dit titelmærke for at matche det tættere (hvis det selvfølgelig er relevant). Jeg gør det hele tiden på mine artikler, og jeg ser klikfrekvensen i Search Console øges endnu mere!

Ansvarsfraskrivelse: Jeg bruger mit tilknyttede link til Semrush og Rang matematik over.

5 Kommentarer

 1. 1

  Titelmærket er det vigtigste meta-element og er en placeringsfaktor. Mange websteder begår den fejl at spilde dette rum ved kun at bruge firmanavnet. Det skal bruge nøgleord til at beskrive, hvad der er på siden.

 2. 2
 3. 4

  Jeg vil ikke fortsætte min blogtitel efter min sidetitel, men jeg ved ikke, hvordan jeg gør det. Jeg bruger All In One Seo Pack-plugin, og jeg havde fjernet% blog_title%, der var efter% page_title%, i øjeblikket er det% page_title%. Men det fortsætter stadig. I header.php er titelkoden, og i page.php er titlen. Hvad skal jeg gøre, så blogtitlen fortsætter ikke efter sidetitlen.

  • 5

   Jeg ville ærligt eksportere dine indstillinger fra All In One SEO Pack Plugin og installere Yoast SEO Plugin til WordPress. Du kan importere indstillingerne der, og hvad du har ovenfor skal fungere.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.