Blog-tip: Det er tilbagebetalingstid for læser!

Depositphotos8149018 s

Lad os ikke spilde hinandens tid! Jeg vil gerne hjælpe din blog eller dit websted hurtigt og effektivt, OG du får noget link-kærlighed på min blog.

Denne omtale vil føre trafik og hjælpe med din placering i Technorati og søgemaskinerne. For at gøre det skal jeg snige mig ind på din blog og tip det!

Sådan får du din blog tipet:

1. Nævn min blog på dit websted.
2. Send mig en linje i kommentarerne til dette indlæg med et link til dit indlæg.

Mit løfte: Jeg bruger et par minutter på at gennemgå dit layout, brugervenlighed, SEOog dine seneste indlæg for at finde noget, der kan hjælpe med at finjustere dit websted eller din blog. Jeg vil gøre en indsats for at gøre tipet unikt for enhver blog eller webside snarere end at forsøge at fjerne og kollektivt 'tip' flere blogs.

Det er det! Lad os komme til blog-tip!

Du er velkommen til at videregive dette link til hvem du vil.

40 Kommentarer

 1. 1
 2. 3
 3. 4

  Hvor længe er dette tilbud gyldigt? Jeg har noget husarbejde at gøre (nej, jeg vil ikke prøve at lave noget nyt arbejde med 'blog' i det for at beskrive den oprydning, jeg skal gøre på mit indhold :).

  Pat F.

 4. 6
 5. 7
 6. 8
  • 9

   Hej André!

   Jeg vil meget gerne give nogle tip til en ikke-engelsk blog. Det lyder som en stor udfordring. Jeg vil selvfølgelig ikke bedømme indholdet, men jeg vil meget gerne se på layout, struktur, SEO osv.!

   Tak!

 7. 10
 8. 11
 9. 12
 10. 13
 11. 14
  • 15

   Det er værd at arbejde! Hvad der er sjovt er, at når jeg startede, ville jeg virkelig kun lave et enkelt tip pr. Blog - men jeg kan ikke hjælpe mig selv, når jeg først er kommet i gang!

 12. 16
 13. 17
 14. 18

  Hvilket godt tilbud Douglas. Tak for at dele din visdom. Her er mit blog-tip-indlæg. Jeg fandt dig selvom mit abonnement på Dawud Miracles blog. Fred.

 15. 19
 16. 21
 17. 22
 18. 23
 19. 24
 20. 25
 21. 26

  Hej med dig…

  Fik ideen til at tjekke dig ud og få "BLOG Tipped" fra en af ​​mine favoritblogs, "Webstrategier af Jeremiah."

  Så venligst Å venligst tip min blog! Mange går videre tak til dig!

 22. 27
 23. 28
 24. 29
 25. 30
 26. 31
 27. 32
 28. 33
 29. 34
 30. 35
 31. 36
 32. 38

  Hej Doug; ikke sikker på, at jeg gjorde dette rigtigt. Her er min blogtipping i denne måned. Jeg har forkortet mine blogtip fra da jeg oprindeligt startede dem; og de er blevet mere og mere nævner en anden blog og giver dem faktisk tip. Jeg ville være interesseret i de tip, du kan give mig.

  http://ascenderrisesabove.com/wordpress/?p=1887

 33. 39
 34. 40

  Hej Douglas

  Der er en række indlæg om social marketing-metrics. Jeg brugte dit indlæg her som et godt eksempel til at øge ens Technorati-autoritetsrangering. Jeg er sikker på, at du får et smil ud af det, se her:

  http://commetrics.com/?p=30

  Nogle gange er det helt sikkert viralt, men måske ikke en collage - bare forretning 😉

  Godt arbejde.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.