Er der noget bedre tidspunkt at starte et nyt socialt netværk?

sociale netværk

Jeg bruger meget mindre tid på sociale medier. Mellem de mangelfulde algoritmer og respektløs uenighed, jo mindre tid jeg bruger på sociale medier, jo lykkeligere er jeg.

Nogle mennesker, som jeg delte min utilfredshed med, har fortalt mig, at det var min egen skyld. De sagde, at det var min åbne diskussion af politik de sidste par år, der åbnede døren. Jeg troede virkelig på gennemsigtighed - endda politisk gennemsigtighed - så jeg var både stolt af min tro og forsvarede dem gennem årene. Det fungerede ikke godt. Så i løbet af det sidste år har jeg gjort en samlet indsats for at undgå at diskutere politik online. Det fascinerende er, at mine modstandere stadig er så høje, som de nogensinde har været. Jeg tror de ærligt talt bare ville have mig til at være stille.

Fuld offentliggørelse: Jeg er en politisk underlig. Jeg elsker politik, fordi jeg elsker marketing. Og mine tilbøjeligheder er ret mærkelige. Personligt holder jeg mig selv ansvarlig for at hjælpe med at gøre verden til et bedre sted. Regionalt er jeg ret liberal og sætter pris på beskatning for at hjælpe andre i nød. Nationalt tror jeg dog, at vi er langt for sent på grund af ændringer.

Jeg er ikke noget offer, men resultatet af min uafhængighed åbner mig for at blive angrebet af alle. Mine venner, der læner sig til venstre, tror nationalt, at jeg er et backwoods, højreorienteret møtrikjob. Mine venner, der læner sig rigtigt lokalt, undrer sig over, hvor pokker jeg hænger sammen med så mange demokrater. Og personligt forakter jeg at blive mærket i enhver retning. Jeg synes ikke, det er nødvendigt at hader alt om en person eller en politisk ideologi, hvis du er uenig med en person eller aspekt af denne ideologi. Med andre ord kan jeg sætte pris på nogle af de politiske ændringer, der sker i dag uden at respektere de politikere, der vedtog dem.

Tilbage til sociale netværk.

Jeg troede, at det fantastiske løfte fra sociale medier var, at vi kunne være ærlige, informere hinanden, forstå hinanden og komme tættere på hinanden. Wow, tog jeg fejl. Anonymen af ​​sociale medier kombineret med den upersonlige evne til at slå ud på folk, som du ellers måske bryr dig om, er forfærdelig.

Sociale netværk er brudt, og kræfterne gør det værre (efter min mening).

  • On Twitter, rygtet siger, at hvis du er blokeret af @williamlegate, du er blevet identificeret som en højreorienteret møtrik og er skyggeforbudt - hvilket betyder at dine opdateringer ikke vises i den offentlige stream. Jeg ved ikke, om det er sandt, men jeg har bemærket, at min vækst har været ret stillestående. Den frygtelige del af dette er, at jeg faktisk nyder Twitter. Jeg møder nye mennesker, opdager fantastiske historier og elsker at dele mit indhold der.

jeg spurgte @jack, men på ægte åben måde - jeg har endnu ikke hørt et svar.

  • On Facebook, de indrømmer nu at filtrere feedet til mere personlige samtaler. Dette, efter år med at have skubbet virksomheder til at opbygge samfund, være mere gennemsigtigt i deres interaktion med forbrugere og virksomheder og virksomheder, der investerer millioner i bygningsintegrationer, automatisering og rapportering. Facebook trak bare stikket i stedet.

Efter min ærlige opfattelse er den skjulte undladelse af politiske tilbøjeligheder farligere end selve tilbøjelighederne. Jeg har ikke noget problem med, at regeringen spionerer på sociale konti, hvor konti har fremmet ulovlig aktivitet, men jeg har et kæmpe problem med, at virksomheder stille og roligt tilpasser debatten til en fordel, de gerne vil have. Facebook overlader endda nyhedskilder til generel afstemning. Med andre ord vil boblen blive mere størknet. Hvis et mindretal er uenig, betyder det ikke noget - de får alligevel fodret med flertallet.

Der skal være et bedre socialt netværk

Nogle mennesker tror, ​​at Facebook og Twitter er det, vi sidder fast med. Masser af netværk har forsøgt at konkurrere, og alle har fejlet. Nå, vi sagde det samme om Nokia og Blackberry, når det kom til mobiltelefoner. Jeg er ikke i tvivl om, at et nyt netværk kan og vil dominere markedet, når det tilslutter sig den samme frihed, som aktiverede Twitter og Facebooks succes.

Spørgsmålet er ikke dårlig ideologi, det er dårlige manerer. Det forventes ikke længere, at vi respektfuldt er uenige med dem, som vi er uenige med. Dagens forventning er at skamme, latterliggøre, mobbe og tavse modstanderen. Vores nyhedsstationer afspejler denne adfærd. Selv vores politikere har vedtaget denne adfærd.

Jeg er en stor fan af at have en mangfoldighed af tanke. Jeg kan være uenig med dig og stadig respektere din tro. Desværre ser det ud til, at vi med to partier bare holder hinanden over hovedet i stedet for at komme med en løsning i midten, der respekterer alle.

Dette har alt at gøre med markedsføring?

Når medierne (nyheder, søgning og sociale medier) viser sig at blande sig i politik, påvirker det enhver virksomhed. Det påvirker mig. Jeg er ikke i tvivl om, at min tro har påvirket min forretning. Jeg arbejder ikke længere for ledere i min branche, som jeg virkelig så op til og lærte af, fordi de læste mine meninger om politiske spørgsmål og vendte ryggen.

Og nu ser vi på, hvordan krigere på social retfærdighed på hver side af spektret holder mærker ansvarlige for, hvor de placerer deres annoncer, og hvad deres medarbejdere siger online. De opmuntrer boykotter ... som ikke kun påvirker lederne af virksomheder, men alle medarbejdere i og samfundene omkring dem. En tweet kan nu deflate en aktiekurs, skade forretningen eller ødelægge en karriere. Jeg ville aldrig ønske, at de, der er uenige med min ideologi, skulle blive straffet økonomisk for deres. Det er for meget. Dette fungerer ikke.

Resultatet af alt dette er, at virksomheder trækker sig tilbage fra sociale medier og ikke omfavner det. Virksomheder bliver mindre gennemsigtige, ikke mere gennemsigtige. Virksomhedsledere skjuler deres støtte til politiske ideologier og promoverer det ikke.

Vi har brug for et bedre socialt netværk.

Vi har brug for et system, der belønner høflighed, indløsning og respekt. Vi har brug for et system, der fremmer modstridende synspunkter i stedet for at udvikle vrede ekkokamre. Vi er nødt til at uddanne hinanden og udsætte hinanden for alternative synspunkter. Vi skal være tolerante over for andre ideologier.

Der er ikke noget bedre tidspunkt end nu at udvikle en social netværksplatform som denne.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.